Kelemen Anna tényleg kapcsolatban él, hiába jelentek meg arról hírek, hogy ő nem akar maga mellé párt. A playmate vallott kedveséről, és annak gyermekeihez fűződő viszonyáról is.

Igen meglepő kijelentést tett néhány héttel ezelőtt Kelemen Anna. A playmate elújságolta, hogy leköltözött vidékre, és két gyermeket nevel. Nem sokkal ezután azonban egy merőben más nyilatkozatot olvashattunk tőle, mégpedig azt, hogy ő nem keres kapcsolatot, mert nem elég alkalmazkodó. Kelemen Anna újabb interjúban öntött tiszta vizet a pohárba: valóban párjával él, de a szerelem nem borította el az agyát.

Forrás:Facebook

"Igazából, tény, hogy meg vagyok érintve érzelmileg, de én szeretem az agyamat megtartani" - mondta Anna, aki elárulta a későbbi tervei között sem szerepel az anyaság, de ezt az élethelyzetet sem tervezte, amiben most van. Azt azonban megmagyarázta, hogy miért nem engedi el magát. Huszonévesen akkora csalódás érte, hogy megfogadta, sosem lesz szerelmes. Ám most mégis kapcsolatban él. "Most ott élek Vácon, tehát itt nagyon nagy változások történtek nálam" - ismerte be Annácska, aki párjáról is beszélt. "Ő egy 41 éves kétgyerekes apuka, én meg ilyen pótanyuka vagyok. 6 és 9 éves kislányok. Nagyon komoly hisztik vannak az én részemről. De iszonyatos módon tanulok magamról. Mindig igazuk van" - vallotta be az életmódcsatorna műsorában.