Kínos: Cate Blanchett színésznőt nyilvánosan csalja a férje?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo -
sztárok megcsalás Cate Blanchett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cate Blanchett színésznőnek van oka aggodalomra: nemrég kellemetlen képek láttak napvilágot férjéről és egy fiatal színésznőről. Vajon ez csak egy félreérthető helyzet volt, netán a paparazzik buktatták le a csalfa férjet? 

Cate Blanchett és férje, Andrew Upton 19 éve házasok, most azonban a férfit és a 27 éves színésznőt, Harriet Dyert igen félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre. A róluk készült képeket a Daily Mail-en meg is nézheted.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Theo Wargo

Blanchett férjét és a színésznőt Sydney-ben fotózták le, és jól látszik a képeken, ahogy az 50 éves filmes, Andrew Upton ölelgeti a 27 éves sztárt, akik egy helyi bárban töltöttek el együtt pár órát. Vajon mit szól a képekhez az Oscar-díjas díva, Cate Blanchett?

A színésznő tavaly ilyenkor még arról mesélt, milyen remek az élete férjével és 4 gyermekével, és ezen az sem változtat, hogy évekkel ezelőtt bizony voltak leszbikus kapcsolatai a világsztárnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.