Több kapcsolaton és élete egy részén túl Gesztesi Károly saját bevallása szerint már majdnem mindent tud a nőkről. Egy viszont biztos, a kamut messziről kiszagolja. Így aki csak kihasználná, annak nincs esélye nála, ugyanis ő kiváló emberismerő.

Gesztesi Károlyt nem lehet becsapni, ugyanis szerinte egy férfi ötvenen túl már szinte minden tud a nőkről. A színész - aki nemrég alkoholproblémáiról is mesélt - jó emberismerőnek vallja magát, és elárulta, ő egyből tudja, ha valaki csak fel akarja őt használni, vagyis kiszúrja az aranyásókat.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Már messziről felismerem azokat a hölgyeket, akik utazni szeretnének általam, vagy engem felhasználva kívánnak bejutni egy-egy produkcióba. Velük a negyedik mondatig sem jutunk el, mert jó emberismerő vagyok, és észreveszem a kamut" - mondta a hot! Magazinnak Gesztesi, aki azt is elárulta, milyen számára az ideális nő. "A legfontosabb a humor, a pozitív kisugárzás. Fontos, hogy tájékozott legyen a művészetekben, hogy tudjunk miről beszélgetni" - ismertette Gesztesi a lényeges tulajdonságokat, de persze azt is beismerte, hogy a külső sem másodlagos. Ismerkednie azonban nem könnyű, hiszen saját bevallása szerint munkája során ő sosem nőt, hanem alkotótársat lát a partnereiben. Egyszer viszont vele is előfordult, hogy megérintette egy kollégája. "Csak egyszer fordult elő életemben, hogy egy próbafolyamat közben beleszerettem egy kolleginába, de amint megéreztük, hogy lehet köztünk valami, mindketten elkezdtünk hárítani" - mondta a színész, aki azt nem volt hajlandó elárulni, hogy ki volt az az illető.