Gesztesi Károly bevallotta, nála két üveg rozé a napi adag

színész Gesztesi Károly alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész elárulta, hogy harminc éve két üveg bort fogyaszt el naponta, ráadásul a családja előtt sem titkolja, hogy iszik.  

Gesztesi Károly manapság elég sokszor tette próbára munkatársai, és nézői bizalmát. Tavaly decemberben is hiába várták a győri Vaskakas Bábszínház előadására, a színész nem jelent meg. Gesztesi a Borsnak nyilatkozott vélt vagy valós alkoholproblémáiról.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A színész elárulta, hogy két üveg rozét iszik meg minden nap, már harminc éve. Azonban a napokban tisztítókúrába kezdett, amit szintén évente megismétel a születésnapja előtt. Ilyenkor nem alkoholizál, viszont többet sportol. Gesztesi azt sem titkolta, hogy feleségei és gyermekei számára mindig is természetes volt, hogy ivott.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Mindenben őszinte vagyok a gyerekeimmel, így azt is tudják, ha egy vidéki előadás után hajnali négykor hazaérek, megiszom egy üveg bort" - árulta el a lapnak a színész. Panka is tisztában van mindennel, és a színész elmondása szerint nagyon jó a kapcsolatuk.

Forrás: TV2

Gesztesi filmjéről is osztott meg részleteket, aminek javában zajlanak az előkészületei. A szereposztás már kész, még Berki Krisztián is helyet kapott a produkcióban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.