Hetvenszer közösült a rábízott fiúval a bébiszitter

Forrás: North Wales Police -
bébiszitter megrontás büntetés kiskorú fiú bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetvenszer közösült a rábízott fiúval a bébiszitter, aki állítása szerint viszonzottan szereti a nála négy évvel fiatalabb tinit.

Deleah Poultont azért fizették a nála 4 évvel fiatalabb fiú szülei, hogy vigyázzon fiukra, amikor ők elutaznak, vagy éppen nincsenek otthon. A szülők álmukban sem gondolták volna, hogy a kövér bébiszitter szemet vetett kamasz fiukra, arra pedig végképp nem gondoltak, hogy a pedofil nő hetven alkalommal meg is rontotta őt. Deleah 19 éves volt akkor, a fiú pedig 13-14 éves, amikor a lány orális szexben részesítette, majd több tucatszor közösült is vele.

Forrás: North Wales Police

15 hónapon keresztül, rendszeresen lefeküdt a kiskamasszal a nő, aki szerint nincs semmi bűnös kettejük viszonyában, hiszen kölcsönösen szeretik egymást, az a négy év korkülönbség pedig egyiküket sem zavarta- írja a Metro.

16 hónapot kapott a walesi nő, büntetését a fiatalkorúak börtönében kell letöltenie, utána pedig tíz éven át fent lesz a neve a szexbűnözők lajstromán..

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.