Nemrég mondta ki egymásnak a boldogító igent Larion Zoé és Müller Attila, ezen alkalomból pedig igen különleges ajándékot kaptak az egyik barátjuktól: néhány óriáscsótánnyal lepte meg ismerőse a fiatal párt.

Nem mindennapi párost alkot Larion Zoé és Müller Attila, hiszen már az esküvőjük sem volt átlagos. Nagyon szokatlan szertartást szerveztek, különleges jelmezekben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Barátaik nagyon jól ismerik a őket, hiszen hozzájuk illően nem egy átlagos ajándékot kaptak. Egyik ismerősük például csótányokat adott nekik nászajándékba.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

"Mindketten szeretjük az állatokat, a különlegeseket is, így az esküvő után egy kedves barátunktól kaptunk öt madagaszkári bütykös sziszegő csótányt. Egy pici terráriumban élnek, alig van mozgásigényük, egy salátalevelet napokig eszegetnek" - mondta a Blikknek Zoé, aki több különleges állatot is tart otthon. "Most, hogy beköszöntött a hideg, egy zöld sáskával, egy szöcskével és egy hernyóval osztoznak a terráriumon, mert egy kirándulásról őket is hazahoztuk. Tavasszal szabadon engedjük őket. Sokan néznek teljesen hibbantnak az állatszeretetem miatt, de ez nem zavar" - állítja a fiatal feleség, akinek férje, Attila nagyon is szereti, hogy kedvese ilyen érzékeny ember. "Szeretem, hogy Zoénak ekkora lelke van, egy bogarat is arrébb tesz a járda mellé a fűre, hogy rá ne lépjen valaki" - mondta.