Kim Kardashian először mutatkozott kirablása óta

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
Kim Kardashian Kanye West sztárok rablás smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párizsi kirablása óta hetekre eltűnt a nyilvánosság elől Kim Kardashian. Most azonban visszatért a celebmami, smink nélkül, egy kis combvillantással. 

Kim Kardashian október elején lett fegyveres rablás áldozata Párizsban. A hotelszobában, ahol kirabolták, állítólag megkötözték Kimet a rablók, ettől pedig nagyon kiborult a celebmami. A történtek olyan mély nyomot hagytak benne, hogy állítólag a fejébe vette, nem szelfizik soha, de soha többé. Nem is nagyon mutatkozott a történtek óta, egészen mostanáig.

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

Kim az egyik koncertjére kísérte el férjét, Kanye Westet Los Angelesben - a róla készült képeket itt megnézheted.

A celebmami azúttal mellőzte a szuper, villantós szetteket, és egy egyszerű miniruhában, smink nélkül, egyenes hajjal ment férje koncertjére. Kim egyébként nem is posztol azóta, amióta kirabolták -ez valószínűleg sok fájdalmat okoz a szelfikirálynőnek. Persze fogadalom ide vagy oda, mi azért úgy sejtjük, nem fog túl sokáig tartani Kim önkéntes száműzetése...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.