Elfogatóparancsot adtak ki a 17 éves fiatal ellen

Forrás: Police.hu -
elfogatóparancs Hajdúsámson rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség elfogatóparancsot adott ki egy 17 éves fiatal fiú ellen. Rablás gyanúja miatt keresik Bangó Csabát, de eddig az intézkedéseik nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérik.

Rablás elkövetésének gyanúja miatt keres a rendőrség egy 17 éves hajdúsámsoni fiút, Bangó Csabát. A fiatal egy Egerben 2016. november 2-án 21 óra 30 perc körül történt rablással hozható összefüggésbe. Állítólag társával együtt a vasútállomás közelében található kerékpárúton bántalmaztak egy férfit, mivel az nem volt hajlandó felszólításukra átadni az értékeit. Végül elvették a telefonját majd távoztak.

Forrás: Police.hu

Az egyik feltételezett elkövetőt, egy 15 éves fiút elfogták, azonban Bangó Csaba eltűnt, a felkutatására tett eddigi intézkedések pedig nem vezettek eredményre.

A rendőrség ezért elfogatóparancsot adott ki a fiatal ellen és a lakosság segítségét kérik.

Várják azok jelentkezését, akik a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. Bejelentést bárki megteheti személyesen az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy telefonon a 06-36/522-111-es, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöld számon - írja a Police.hu.

Hogy micsoda? Olaj és festék helyett menstruációs vérével alkot a fiatal művészhttp://www.life.hu/news/20161103-jess-cummin-olaj-es-festek-helyett-menstruacios-verevel-alkot.htmlJess Cummin nem nagy művész, ám a neve egy csapásra ismert lett. Ez nem is csoda: Jess azzal került a hírekbe, hogy menstruációs vérével fest képeket. NewsOrigoVíztartályba zuhant és megfulladt egy 18 hónapos kisfiúhttp://www.life.hu/news/20161103-kunagotan-viztartalyba-zuhant-es-megfulladt-egy-18-honapos-kisfiu.htmlCsaládi házuk udvarán halt meg egy 18 hónapos kisfiú a Békés megyei Kunágotán. A rendőrség gondoatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz.NewsThinkstockElőzetes letartóztatásban a ceglédi gyerekgyilkos anyahttp://www.life.hu/news/20161103-elozetes-letartoztatasba-helyeztek-a-cegledi-gyerekgyilkos-anyat.htmlElőzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság csütörtök délután azt a nőt, aki vasárnap reggel ceglédi lakásán olyan súlyosan megverte másfél éves kisfiát, hogy már nem lehetett megmenteni a gyerek életét.NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoMenekülj mesterfokon! Escape room világbajnokságot rendeznek Budapestenhttp://www.life.hu/news/20161103-escape-room-vilagbajnoksagot-rendeznek-budapesten.htmlImádod a szabadulós játékokat, és neked aztán nem okoz nehézséget ez a játék? Akkor most jól figyelj: pár hónap múlva ebből bajnokságot rendeznek Budapesten! NewsOrigoA 23 éve eltűnt férfi egy halott nevével kezdett új életethttp://www.life.hu/news/20161103-halott-nevevel-kezdett-uj-eletet-a-23-eve-eltunt-ferfi.html23 év elegendő volt arra, hogy Linda Iseler túltegye magát férje eltűnésén, aki 23 évvel ezelőtt elhagyta őt, és két fiát. Azonban néhány hónappal ezelőtt egy telefonhívás ismét felforgatta a nő életét: kiderült, hogy férje egy halott férfi személyazonosságát felvéve kezdett új életet. News--Tragédia! 21 évesen elhunyt az olasz herceghttp://www.life.hu/news/20161103-filippo-corsini-az-olasz-herceg-egy-autobalesetben-hunyt-el-az-egesz-vilag-gyaszolja.htmlFilippo Corsini éppen az egyetemre sietett, amikor egy autó halálra gázolta. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.