A rendőrség elfogatóparancsot adott ki egy 17 éves fiatal fiú ellen. Rablás gyanúja miatt keresik Bangó Csabát, de eddig az intézkedéseik nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kérik.

Rablás elkövetésének gyanúja miatt keres a rendőrség egy 17 éves hajdúsámsoni fiút, Bangó Csabát. A fiatal egy Egerben 2016. november 2-án 21 óra 30 perc körül történt rablással hozható összefüggésbe. Állítólag társával együtt a vasútállomás közelében található kerékpárúton bántalmaztak egy férfit, mivel az nem volt hajlandó felszólításukra átadni az értékeit. Végül elvették a telefonját majd távoztak.

Forrás: Police.hu

Az egyik feltételezett elkövetőt, egy 15 éves fiút elfogták, azonban Bangó Csaba eltűnt, a felkutatására tett eddigi intézkedések pedig nem vezettek eredményre. A rendőrség ezért elfogatóparancsot adott ki a fiatal ellen és a lakosság segítségét kérik. Várják azok jelentkezését, akik a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. Bejelentést bárki megteheti személyesen az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy telefonon a 06-36/522-111-es, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöld számon - írja a Police.hu.