Berki Krisztián megbocsátana Pamelának, ha félrelépne

Forrás: Instagram/aberki -
Pamela félrelépés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea műsorában faggatta arról a vendégeit, mit szólnának, ha a párjuk összeszűrné a levet egy kollégájukkal. Berki Krisztián szerint bocsánatos bűn, amennyiben nem érzelmi alapon történik.

Minden kapcsolatnak megvannak a maga szabályai a hűség kérdésében is, erről kérdezte Várkonyi Andrea sztárvendégeit a műsorában. Mindenki őszintén elmondta a véleményét arról a kérdésről, mit szólnának, ha párjuk összeszűrné a levet egy kollégájukkal, megbocsátanának-e neki. Berki Krisztián egyértelműen igennel felelt, szerinte ez megbocsátható, és a többiek egyetértettek vele.

Berki Krisztián és családja Forrás: Instagram/aberki

"10-15 év után megváltozik egy kapcsolat szerintem. Ha alá tudom azt írni, hogy életem végéig az a társam, aki a társam, akivel ezt megbeszéltem. Ha 10-15 év múlva történik egy félrelépés, ami nem feltétlenül érzelmi alapon működik, akkor én azt gondolom, hogy egy nagyon erős igennek kell lennie mindenki esetében" - fejtette ki véleményét Krisztián, aki szintén ebben a műsorban jelent meg csipkés alsónadrágban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.