Megmentené családját a szegénységtől Mata Ricsi

Forrás: RTL -
X-Faktor Mata Ricsi szegénység verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-faktor versenyzője családja keserves körülményein szeretne változtatni, melyhez a tehetségkutató lehet az ugródeszka.

A fiatal tehetség pályafutása nem indult könnyen az X-faktorban. Kiesett, még mielőtt az élő show-ba kerülhetett volna, így hamar le kellett mondania az álmáról, hogy a zenélésből megélhessen. Majd fordult a kocka, és Puskás Petinek köszönhetőn mégis visszatérhetett a műsorba. A mentor meglátogatta Ricsit Igriciben, a családi házban, és felkínálta neki a folytatás lehetőségét. Ricsi természetesen belevágott, így újra reményekkel telve dolgozik, hogy a legjobb lehessen.

Mata Ricsi Forrás: RTL

Szándékát nem csak önös érdekek vezérlik, tudta meg a Bors. A fiú családja nagyon szegény körülmények között él a Borsod megyei településen. A zenésznövendék álma, hogy énekesi karriert építsen, és ebből segítse családja boldogulását. Szerettei havi 97 ezer forintból gazdálkodnak, így anyagilag nem tudják támogatni Ricsit, de cserébe bíztatják, bátorítják a fiút, és igyekeznek segíteni, ahol csak kell. Édesapjának jelenleg nincs állása, és már Ricsi sem kenyérkereső a verseny miatt, pedig nyáron apjával együtt dolgoztak. Szabadidejében pedig hangfalakat szerelt, és azokat próbálta eladni.

Ricsi beköltözött a mentorházba Budapesten, ezért sokszor hiányolja a családja szeretetét. A szülők is nagyon szeretnének a fővárosba költözni, de ez Ricsi szereplésének függvénye. A távolság ellenére próbálják óvni a versenyzőt, nem engedik, hogy szórakozni, bulizni járjon.

John Travolta és felesége imádják a szerepjátékokathttp://www.life.hu/sztarok/20161110-john-travolta-egy-gardrobni-jelmezt-hasznal-szerepjatekhoz.htmlJohn Travolta és felesége egy gardróbnyi jelmezzel rendelkeznek, melyeket rendszeresen használnak is... TV + Sztárok--Halott édesapja üzent Medveczky Ilonánakhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-edesapja-elhunyt-megis-uzent-medveczky-ilonanak.htmlIlona édesapja elképesztő módon üzent lányának, pedig a díva eredetileg keresztanyja érkezésére számított. TV + Sztárok--Gyerekre vágyik Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20161110-bereczki-zoltan-egy-fiu-gyermeket-is-szeretne.htmlCsaládban szeretne élni, és egy kisfiúnak is örülne, bár a párkapcsolat egyelőre várat magára... TV + Sztárok--Vastag Csaba visszavonulót fúj - kimerült az énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20161110-vastag-csaba-kimerules-miatt-dontott-a-pihenes-mellett.htmlA kimerülés szélén álló énekes pihenő üzemmódba kapcsolja magát. Ennek legjobban az aggódó családja örül. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo Ezt nem hittük volna! Lánykérés a villában!http://www.life.hu/sztarok/20161110-krisztian-feltette-a-nagy-kerdest-micinek-lanykeres-a-villaban.htmlA hetek óta tartó szexorgiák után íme egy újabb döbbenet: Krisztián szerelmet vallot Micinek, majd megkérte a kezét... TV + SztárokOrigoJakupcsek: "Ami velem történt az nem az én kudarcom"http://www.life.hu/sztarok/20161109-jakupcsek-gabriella-komoly-temakat-boncolgat-konyveben.htmlMegjelent Jakupcsek Gabriella könyve, Megúszhatatlan címmel. Írását nem feszültségkeltésnek szánta, sokkal inkább közös gondolkodásra akar felszólítani minket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.