Családja nagyon aggódik Weisz Fanniért, mert egy jó ideje semmit nem hallottak a lányról. Amióta rátalált a szerelem, nem tartja a kapcsolatot édesanyjával és rokonaival, még a Facebookon is le lettek tiltva egy közeli barát elmondása szerint, sőt iskolába sem jár.

Weisz Fanni nagyon nyugtalanítóan viselkedik, legalábbis a közeli ismerősei szerint. Mióta rátalált a modellre a szerelem, azóta nem igazán tartja a kapcsolatot sem a barátaival, sem az édesanyjával. Egy ismerősük szerint a siket szépségkirálynő párja volt az, aki elszakította őt a családjától.

Még nyugtalanítóbb Weisz Fanni helyzete: iskolába sem jár!Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A párja szép lassan a lány minden családtagjával összeveszett, és Fanni is eltávolodott a rokonaitól. Félő, a nagyszülők, az édesanya, sőt Fanni szintén siket bátyja is hiába reméli, hogy egyhamar újra átölelhetik őt. A Facebookon is le lettek tiltva, senki nem tud kapcsolatba lépni vele" - árulta el a Borsnak az egyik közeli ismerős. Állítólag Fanni már az iskolát is otthagyta, és azokon az előadásokon sem vett részt, amikkel korábban bejárta az országot. Fanni édesanyja nemrég egy beszédes posztot osztott meg a siket gyerekekért létrejött Facebook-oldalon azokról a veszélyekről, amik fenyegetik a fiatalokat. "A legnagyobb veszélyről még nem beszéltem. Mikor kijön az iskolából a gyermek, akkor a család oltalmazza, védi, segíti, de mikor kikerül ebből a védelemből, ez általában egy rossz baráti társaság vagy egy szerelem, abban a pillanatban a megtévesztés veszélyének van kitéve. (...) Sokszor teljesen elzárják, elfordítják családjuktól, kihasználják identitászavarukat"– írta a többi között Weisz Fanni édesanyja, aki a lap megkeresésére nem adott konkrét választ arra, hogy milyen személyes indíttatásai vannak a posztnak. "Az, hogy két siket gyermeket neveltem fel tisztességben, szeretetben, a hasonló családok és szülők minden egyes nehézségével tisztában vagyok" – árulta el az édesanyja. A lap természetesen megkereste Weisz Fannit is, telefonját a párja vette fel, és röviden válaszolt arra, mikor fog a siket modell találkozni az édesanyjával. "Majd, amikor..." – mondta a fiú. Weisz Fanni Instagram-posztban reagált tegnap a kikerült hírekre. "Úgy látszik "sokakat" zavar, hogy önállóan is boldogulok, dolgozom, utazok és végre azt csinálom amit ÉN szeretek és jól érzem magam!" - írta a többi között a siket modell.