Ma lenne 69 éves Somló Tamás!

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Somló Tamás halál LGT
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júliusban, hosszan tartó betegség után hunyt el Somló Tamás, aki szinte soha nem beszélt a nyilvánosság előtt arról, milyen súlyos az állapota. Végig küzdött, de sajnos a kór legyőzte őt.

Ma ünnepelné 69. születésnapját Somló Tamás, aki hosszan tartó betegség után hunyt el. Júliusban adta fel a harcot a legenda, aki szinte soha nem beszélt arról, hogy mivel kellett megküzdenie nap mint nap. Családja és kollégái szívhez szóló üzenetekben búcsúztak a zenésztől, akit valószínűleg máig gyászolnak.

Ma lenne 69 éves Somló Tamás! Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Somló Tamás unokatestvére korábban elárulta, a zenész soha nem panaszkodott, pedig biztosan tisztában volt azzal, milyen súlyos is a betegsége. Mindig is egy jó kedélyű, optimista ember volt. A zenész karrierje mellett végezte el az ELTE Állam- és Jogtudományi Karát, 2004-ben szerezte meg diplomáját. Somló Tamást 2016. július 21-én kísérték utolsó földi útjára, temetésén a legtöbb kollégája és tisztelője megjelent, természetesen az LGT tagjai is, akik szeptemberben bejelentették, hogy az egykori társuk nélkül nem lépnek fel többet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.