Júliusban, hosszan tartó betegség után hunyt el Somló Tamás, aki szinte soha nem beszélt a nyilvánosság előtt arról, milyen súlyos az állapota. Végig küzdött, de sajnos a kór legyőzte őt.

Ma ünnepelné 69. születésnapját Somló Tamás, aki hosszan tartó betegség után hunyt el. Júliusban adta fel a harcot a legenda, aki szinte soha nem beszélt arról, hogy mivel kellett megküzdenie nap mint nap. Családja és kollégái szívhez szóló üzenetekben búcsúztak a zenésztől, akit valószínűleg máig gyászolnak.

Ma lenne 69 éves Somló Tamás!Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Somló Tamás unokatestvére korábban elárulta, a zenész soha nem panaszkodott, pedig biztosan tisztában volt azzal, milyen súlyos is a betegsége. Mindig is egy jó kedélyű, optimista ember volt. A zenész karrierje mellett végezte el az ELTE Állam- és Jogtudományi Karát, 2004-ben szerezte meg diplomáját. Somló Tamást 2016. július 21-én kísérték utolsó földi útjára, temetésén a legtöbb kollégája és tisztelője megjelent, természetesen az LGT tagjai is, akik szeptemberben bejelentették, hogy az egykori társuk nélkül nem lépnek fel többet.