Ütlegelték, égő cigicsikket nyomtak el rajta és számos más módon kínozták lakótársai a fiatal férfit Szegeden. Szeptember óta éltek együtt, volt, hogy ki sem engedték a lakásból.

Brutális kínzásokat kellett elviselnie a fiatal férfinak Szegeden. Szeptember óta tartott fent közös albérletet három társával, de együttélésük hihetetlen kegyetlenséggé fajult. Többször bezárták az áldozatot a lakásba, 2016. november 13. és november 24. napja között egyáltalán nem engedték ki az ingatlanból.

Eleinte csak fizikai gyakorlatok elvégzésére kényszeírtették: felülést vagy fekvőtámaszt kellett csinálnia. Amikor megtagadta a "parancsot" fakanállal, üveggel, bottal vagy ököllel ütlegelték és a megölésével fenyegették. Később

arra kényszerítették, hogy tálcán vigyen ennivalót és vizet az egyik gyanúsítottnak, amikor erre nem volt hajlandó késsel vállon szúrták és a nemiségében is megalázták. A kínzásoknak azonban ezzel még nem lett vége, sőt, csak ezután kezdődtek el igazán a kegyetlenségek. A vérző sértettnek a saját vérével átitatott papírt kellett enni, miközben továbbra is ütötték őt.

A lelki sérülései akár egész életében megmaradhatnak (képünk illusztráció)Forrás: Thinkstock

Addig verték, amíg nem evett saját vizeletéből és ürülékéből. Volt, hogy a cigicsikkeket is el kellett fogyasztania. Az is előfordult, hogy öngyújtóval égették a hátát, vagy égő csikket nyomtak el rajta. A megalázott és megkínzott fiatal férfi fizikai sérülései nem súlyosak, 8 napon belül gyógyulnak, de a lelki sérülései akár egész életében megmaradhatnak. A Csongrád Megyei Főügyészség a sértett sanyargatásával, neki súlyos érdeksérelmet okozva elkövetett, személyi szabadság megsértésével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja a három fiatalt, és kérte egy hónapra szóló előzetes letartóztatásukat. A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója helyt adott az indítványnak, de a döntés nem jogerős. A gyanúsítottak és védőik fellebbezhetnek – írja a Délmagyar.hu.