A szexuális zaklatással vádolt mentős párja hisz szerelme ártatlanságában

Forrás: Dreamstime -
ártatlanság vezető mentős szexuális zaklatás kapcsolat
Két mentőst vádolt meg egy fiatalkorú lány szexuális zaklatással. A tinédzser azért kért segítséget, mert rosszul érezte magát, de azt állítja, hogy a két segítő fogdosta őt. A vádlottak tagadják bűnösségüket, az egyik mentős párja is hisz szerelme ártatlanságában.

Szexuális erőszakkal vádol két mentőst egy fiatal lány. A riasztás előtt állítólag biofüvet szívott, attól bódult állapotba került és rosszul érezte magát. Ezért riasztotta a mentőket. A kiérkező ápolót és vezetőt most szexuális zaklatással vádolja. Állítása szerint orális szexre kényszerítették az autóban és gumikesztyűben tapogatták. Az egyik mentőst védő ügyvéd nyilatkozott az ügyben, azt mondta, nem tudja, miért hazudik a fiatal lány.

A szexuális zaklatással vádolt mentős párja hisz a férfi ártatlanságában Forrás: Dreamstime

"Nem látok a lány fejébe, nem tudom, miért állít valótlanságokat védencemről.

Lehet, hogy a biofűtől olyan hallucinációi keletkeztek, amelyek miatt másképp értékelte a körülötte zajló eseményeket.

Mindenesetre védencem részletes vallomást tett, és tagadja a cselekményt. Majdnem hetvenkét órát töltött rendőrségi fogdán, az őrizetbevétel sokkolta, mostanra kezd megnyugodni. Egy rendezett családi hátterű fiatalemberről beszélünk, aki komoly párkapcsolatban él barátnőjével. T

ermészetesen a párja támogatja, hisz az ártatlanságában"

- mondta A Borsnak a gépkocsivezetőt képviselő dr. Finta Eszter ügyvéd. Munkatársaik is reménykednek a két dolgozó ártatlanságában a Facebook-oldalukra kirakott poszt szerint.

Egy sminkes mutatta meg a tévében, hogyan tüntessék el a verések nyomait a nőkhttp://www.life.hu/news/20161127-marokkoban-egy-sminkes-mutatta-meg-a-teveben-hogy-tuntessek-el-a-veresek-nyomait-a-nok.htmlHatalmas felháborodást keltett a marokkói tévében az a műsor, ahol egy sminkes azt mutatta be, hogy a nők hogyan tüntessék el néhány szépítkezőszerrel a bántalmazások nyomait. NewsThinkstockElhunyt Ron Glass, színészhttp://www.life.hu/news/20161127-ron-glass-meghalt-emmy-dijra-is-jelolt-szinesz.htmlMeghalt az egykor Emmy-díjra is jelölt Ron Glass. Halálának oka eddig ismeretlen. NewsOrigoHosszú Katinka: "Mindenki azt kapja, amit megérdemel"http://www.life.hu/news/20161127-hosszu-katinka-uszo-uzenete-mindenki-azt-kapja-amit-megerdemel.htmlEdz, versenyez, de mindeközben - nem először - az úszószövetséggel szemben is megfogalmazta a kifogásait Hosszú Katinka. Úgy tűnik, üzenetét sporttársai is támogatják, több sikeres magyar úszó csatlakozott már hozzá. NewsAFPJön a fogcsikorgató hideg - Hatalmasat változik az időjáráshttp://www.life.hu/news/20161127-idojarasvaltozas-kemeny-faggyal-es-hoval-jon-a-december.htmlHa valaki az enyhe idő hatására elfelejtette volna, lassan itt a karácsony, annak hamarosan nagyon is felfrissül az emlékezete. Nemsokára faggyal, hóval, hideggel támad a december, így a karácsonyi vásárokat már igazi mínuszokban járhatod végig, miközben kürtőskalácsot majszolsz és forralt bort kortyolgatsz. News--Elhunyt Gedeon József, a Gyulai Várszínház igazgatójahttp://www.life.hu/news/20161126-elhunyt-gedeon-jozsef-a-gyulai-varszinhaz-igazgatoja.htmlSúlyos betegséget követően, életének 61. évében, péntek este elhunyt Gedeon József, a Gyulai Várszínház igazgatója - erősítette meg szombaton a beol.hu hírportál értesülését az intézmény sajtóreferense az MTI-nek.News--Meghalt David Hamilton fotóművész, filmrendezőhttp://www.life.hu/news/20161126-meghalt-david-hamilton-fotomuvesz-filmrendezo-valoszinuleg-ongyilkos-lett.htmlMeghalt pénteken David Hamilton brit fotóművész, filmrendező, akinek tizenéves lányokról készült aktfotói részben rajongást, részben bírálatot váltottak ki a közönségből. A francia média úgy értesült, hogy Hamilton öngyilkosságot követett el párizsi lakásában, miután az utóbbi időben több volt modellje azzal vádolta meg, hogy szexuálisan zaklatta, illetve megerőszakolta.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.