Vonat elé ugrott a férfi, a szakértők szerint szándékosan. Mindkét lábát elvesztette, de biztosítási csalás vádja miatt neki kell felelnie. A férfi azonban beperelte a biztosítókat, mert úgy gondolja, tartoznak neki.

Mindkét lábát elvesztette a nyírkátai férfi, de a szakértők szerint nem baleset történt. A szerencsétlenséget megelőzően ugyanis 14 élet- és balesetbiztosítást kötött 2013 novembere és 2014 februárja között. Ezek után 2014 júliusában baleset érte: egy vonat mindkét lábán átment. Amputálni kellett a férfi sérült alsóvégtagjait.

Vonattal vágatta le két lábát a férfi, most a biztosítókat perli - Képünk illusztrációForrás: MTI/Varga György

A rendőrség szerint a férfi szándékosan mászott egy éppen induló vonatszerelvény utolsó vagonja elé, azért, hogy a megrendezett baleset után felvehesse a közel egymilliárd forintos biztosítási pénzt. A férfit biztosítási csalással vádolják, ám ő tagadja, hogy szándékosan okozott volna magának súlyos sérülést. Sőt, beperelte a biztosítókat, ugyanis szerinte jogosan járna neki a pénz. A Fővárosi Törvényszék szerdán tart tárgyalást a perben - írja a Bors.