Minden rajongóját megdöbbentette Dopeman legújabb bejelentése. A rapper Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint visszavonul, nem fog többet zenélni.

"Befejezem" - a többi között ez írta a 42 éves rapper Facebook-oldára, így tájékoztatta rajongóit arról, nem csinálja tovább. A követői természetesen nem örülnek a hírnek, a legtöbben szeretnék meggyőzni arról Dopemant, hogy van igény a munkájára. Sokan bíznak abban, hogy a zenész csak viccel, de nagyon nem úgy tűnik.

Dopeman bejelentette visszavonulásátFotó: Tuba Zoltán - Origo

A kiírásában arról is tájékoztatta a követőit, hogy jövőre még egy új lemezt kiad, így búcsúzik stílusosan az egész rappeléstől. Arról hogy a jövőben mivel fog foglalkozni, nem beszélt, de a kommentekből azért kiderült, hogy készül valamivel. Dopeman úgy döntött, hogy könyvet ad ki, ami nemcsak egy ötlet: mint írta, már írják is a művet!

Dopeman rátalált a legújabb életcéljára: micsoda ötlet!
A nagyszájú rapper élete nem merülhet ki pusztán az edzésben, vagy új tehetségek felkutatásában: ezúttal tanulni akar. Testvérével jelentkeztek a Buddhista Főiskolára, így hamarosan visszaül az iskolapadba. Az intézménybe mindkét Pityinger felvételt nyert, melyen ők maguk is meglepődtek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!