Dopeman bejelentette visszavonulását, nem rappel többé

rap Dopeman visszavonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden rajongóját megdöbbentette Dopeman legújabb bejelentése. A rapper Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a hírt, miszerint visszavonul, nem fog többet zenélni.

"Befejezem" - a többi között ez írta a 42 éves rapper Facebook-oldára, így tájékoztatta rajongóit arról, nem csinálja tovább. A követői természetesen nem örülnek a hírnek, a legtöbben szeretnék meggyőzni arról Dopemant, hogy van igény a munkájára. Sokan bíznak abban, hogy a zenész csak viccel, de nagyon nem úgy tűnik.

Dopeman bejelentette visszavonulását Fotó: Tuba Zoltán - Origo

A kiírásában arról is tájékoztatta a követőit, hogy jövőre még egy új lemezt kiad, így búcsúzik stílusosan az egész rappeléstől. Arról hogy a jövőben mivel fog foglalkozni, nem beszélt, de a kommentekből azért kiderült, hogy készül valamivel. Dopeman úgy döntött, hogy könyvet ad ki, ami nemcsak egy ötlet: mint írta, már írják is a művet!

Dopeman rátalált a legújabb életcéljára: micsoda ötlet!

A nagyszájú rapper élete nem merülhet ki pusztán az edzésben, vagy új tehetségek felkutatásában: ezúttal tanulni akar. Testvérével jelentkeztek a Buddhista Főiskolára, így hamarosan visszaül az iskolapadba. Az intézménybe mindkét Pityinger felvételt nyert, melyen ők maguk is meglepődtek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Tóth Gabi még nem érettségizett lehttp://www.life.hu/sztarok/20161205-toth-gabinak-meg-mindig-nincs-erettsegije.htmlAnnak idején azt az utat választotta, hogy híres énekesnő lesz, ezért maradt ki a gimnáziumból. Ugyan többször tervezte már Gabi, hogy újrakezdi, de nem sikerült. Legutóbb tavasszal tett ígéretet arra, hogy belefog a gimnáziumba, de sajnos ezúttal is elmaradt. TV + SztárokOrigoVV Ati őszintén mesélt kiesésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-vv-ati-maradt-alul-a-parbajon.htmlVV Ati bár magabiztosan indult neki a hétvégi párbajnak, mégsem ő térhetett vissza a villába. Gina hatalmas fölénnyel győzte le őt. TV + Sztárok--Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkák sztárja megható üzenettel köszöntötte anyukájáthttp://www.life.hu/sztarok/20161205-shannen-doherty-meghato-uzenettel-koszontotte-anyukajat.htmlÉdesanyja születésnapja alkalmából Shannen Doherty köszönetet mondott a nőnek, akitől rengeteg dolgot megtanult az életről. A többi között ezeknek köszönhetően viseli méltósággal borzasztóan súlyos betegségét a Bűbájos boszorkák sztárja. TV + Sztárok--Csúnyán átverték Erdei Zsoltot http://www.life.hu/sztarok/20161205-erdei-zsolt-nem-hagyja-magat-atvertek-a-bokszolot.htmlA magyar félnehézsúlyú profi ökölvívó soha nem gondolta, hogy egyszer egy ilyen ügy áldozata lesz. Mint kiderült, egykori menedzsere több millióval tartozik neki. TV + SztárokOrigoGáspár Laci édesapja miatt omlott össze élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20161205-gaspar-laci-az-x-faktorban-sirta-el-magat.htmlGáspár Laci könnyekkel küzdött édesapja miatt az X-Faktor élő adásában. TV + Sztárok--Kokaint fogyaszthatott Curtis az autóbalesete előtthttp://www.life.hu/sztarok/20161205-curtis-kokaint-fogyaszthatott-az-autobalesete-elott.htmlVillanyoszlopnak csapódott Curtis autójával ez év január elsején. Szerencsére senki nem sérült meg a balesetben, de rögtön felmerült az ittasság gyanúja. Vér- és vizeletmintát is vettek a zenésztől, most pedig azt állítják, az alkoholon kívül más is volt a szerveztében, pontosabban drog. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.