Így várták a Mikulást a sztárok: Fotók!

Forrás: Thinkstock -
ajándék sztárok mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézd meg hogyan örültek a Mikulás érkezésének a sztárok és csemetéik. 

December 6-án szülők és gyermekek egyaránt izgatottan kezdik a reggelt. A kicsik felvillanyozva keresik az ajándékokat, a szülők pedig örömmel kísérik nyomon a gyermeki gondtalanság pillanatait. Vajon hogy zajlik ez a nap a sztárok körében?

Forrás: Thinkstock

Péter Szabó Szilvia cuki képet posztolt Facebook oldalára, amelyen Mikulás-sapkát visel, és egy hozzá színben passzoló piros felsőt. Az énekesnő szinte csak úgy ragyog a boldogságtól, ami nem meglepő, hiszen néhány napja hozta világra kislányát, Emma Viktóriát, aki bearanyozza a család minden percét.

Dukai Regina az igazi bombanő szerepében tündökölve köszöntötte az öreg szakállast. Instagram oldalára posztolt képe sokat sejtető, egyszerre laza és vadító. Piros-fehér mintás pulóveréhez egy szintén tűzvörös kalapot választott, illetve azonos színű rúzst.

Baukó Éva komolyan vette a Télapó mellett betöltött krampusz szerepét. Piros, feszülős kezes-lábasban pózolt a Mikulás és annak szánja kíséretében, ráadásul még szarvai is voltak a csinos műsorvezetőnek. Éva rosszat sejtetően csak ennyivel kommentelte a fényképét: "Remélem jók voltatok"

Sarka Katáéknál a gyerekeké volt a főszerep. A kora reggeli órákban Kata képet posztolt közösségi oldalán, amelyen az álmos tekintetű gyerkőcök pásztázzák a Télapó által kapott ajándékaikat. A képen nem látszik egy virgács sem, ami azt jelenti hogy Batman és Superman jól viselkedtek idén.

#goodmorning #santaclaus #mykids #love

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Vajon ki lehet a jelmez alatt? Ha nem lenne a neve feltüntetve, sosem jönnénk rá. Kucsera Gábor magára öltötte a Mikulás szerepét, és izgatottan készülődik a kisfia, Beni meglepetésére. Gábor közösségi oldalán azt írja, hogy reméli, a gyermeke nem fogja felismerni. Nos, ebben mi biztosak vagyunk.

Ma én leszek a Mikulás! Szerintem Beni nem fog felismerni! #mikulas # #kucseragabor #ajandek #virgacs #

Kucsera Gábor (@kucseragabor) által közzétett fénykép,

Pécsi Ildikó meggyőzné az embereket arról, ő nem gonosz nagymamahttp://www.life.hu/sztarok/20161206-pecsi-ildiko-nem-gonosz-nagymama.htmlPécsi Ildikó és egykori menye, Pártos Csilla között hosszú ideje tart a csatározás, és még mindig nem zárult le. A színművésznő reméli, egyszer elmesélheti, hogyan fajult idáig a kapcsolatuk, és kiderülhet, ő nem egy gonosz nagymama. TV + Sztárok--Debreczeni Zita készül az esküvőjére: Árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-debreczeni-zita-keszul-az-alom-eskuvore.htmlDebreczeni Zita közösségi oldalán láthatunk egy képet, amely arra utal, hogy a szépség bizony már lázasan készül a nagy napra. TV + Sztárok--Adele sosem volt szerencsés a párkapcsolataibanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-adele-sokszor-atelte-a-megcsalt-no-szerepet.htmlA világhírű énekesnőt számtalanszor bántották meg, sokszor nézett farkasszemet a hűtlenség ördögével. TV + Sztárok--Tilla szerint a műsorvezetés inkább a fiataloknak valóhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-tilla-szerint-a-musorvezetes-a-fiataloknak-valo.htmlA műsorvezetőt a koráról faggatták, és kiderült, hogy nem viseli túl jól ezt a témát. Elárulta, szerinte az általa végzett műsorvezetés is inkább a fiataloknak való, bár ő szereti csinálni. TV + Sztárok--Megalázták Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-kiskoraban-megalaztak-jennifer-anistont.htmlHamarosan mozikba kerül a színésznő új, Hivatali Karácsony című filmje, aminek kapcsán Jennifer Aniston egy régi történetet osztott meg az Entertainment magazinnal. TV + Sztárok--Majka és Dundika kisfia vezényszóra alszik elhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-a-kis-oliver-nem-csak-aranyos-hanem-okos-is.htmlNem is gondolnánk, hogy egy ilyen pici baba már képes szófogadóan viselkedni, pedig így van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.