Nézd meg hogyan örültek a Mikulás érkezésének a sztárok és csemetéik. 

December 6-án szülők és gyermekek egyaránt izgatottan kezdik a reggelt. A kicsik felvillanyozva keresik az ajándékokat, a szülők pedig örömmel kísérik nyomon a gyermeki gondtalanság pillanatait. Vajon hogy zajlik ez a nap a sztárok körében? 

Forrás: Thinkstock

Péter Szabó Szilvia cuki képet posztolt Facebook oldalára, amelyen Mikulás-sapkát visel, és egy hozzá színben passzoló piros felsőt. Az énekesnő szinte csak úgy ragyog a boldogságtól, ami nem meglepő, hiszen néhány napja hozta világra kislányát, Emma Viktóriát, aki bearanyozza a család minden percét. 

Dukai Regina az igazi bombanő szerepében tündökölve köszöntötte az öreg szakállast. Instagram oldalára posztolt képe sokat sejtető, egyszerre laza és vadító. Piros-fehér mintás pulóveréhez egy szintén tűzvörös kalapot választott, illetve azonos színű rúzst. 

Baukó Éva komolyan vette a Télapó mellett betöltött krampusz szerepét. Piros, feszülős kezes-lábasban pózolt a Mikulás és annak szánja kíséretében, ráadásul még szarvai is voltak a csinos műsorvezetőnek. Éva rosszat sejtetően csak ennyivel kommentelte a fényképét: "Remélem jók voltatok"

Sarka Katáéknál a gyerekeké volt a főszerep. A kora reggeli órákban Kata képet posztolt közösségi oldalán, amelyen az álmos tekintetű gyerkőcök pásztázzák a Télapó által kapott ajándékaikat. A képen nem látszik egy virgács sem, ami azt jelenti hogy Batman és Superman jól viselkedtek idén. 

#goodmorning #santaclaus #mykids #love

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Vajon ki lehet a jelmez alatt? Ha nem lenne a neve feltüntetve, sosem jönnénk rá. Kucsera Gábor magára öltötte a Mikulás szerepét, és izgatottan készülődik a kisfia, Beni meglepetésére. Gábor közösségi oldalán azt írja, hogy reméli, a gyermeke nem fogja felismerni. Nos, ebben mi biztosak vagyunk. 

Ma én leszek a Mikulás! Szerintem Beni nem fog felismerni! #mikulas # #kucseragabor #ajandek #virgacs #

Kucsera Gábor (@kucseragabor) által közzétett fénykép,