"Felfordult a gyomrom" - Baukó Éva kiakadt a ValóVilágra

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
videó ValóVilág powered by Big Brother Baukó Éva VV Evelin VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva arról híres, hogy őszintén, kertelés nélkül kimondja azt, amit gondol. Facebook-oldalán ezúttal azt a műsort - vagyis inkább annak szereplőit - bírálta, ahonnan ő is indult. Szerinte ez a ValóVilág egyszerűen undorító.

Baukó Évához is eljutott VV Soma és Evelin legmocskosabb éjszakájának híre, amit az egykori szereplő nem is tudott szó nélkül hagyni. Indulatokkal teli véleményét a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, bírálva a műsort, de leginkább annak szereplőit. A többi között szerinte undorító, amit a két villalakó művelt.

Forrás: Facebook/Baukó Éva

"Most kaptam ezt a kis erotikus videót, máshogy fogalmazok hardcore pornót! Ez lenne a Való Világ?

Annyira felfordult a gyomrom, hogy végig sem bírtam nézni"

- kezdte posztját Éva, véleményével egyébként a legtöbb kommentelő egyetértett. Az egykori villalakó hozzátette, innen indult, és szégyelli, hogy meggyalázzák a műsort. Valamint felteszi a kérdést, ha az ő szériájukat vállalhatatlannak tartották, akkor erről mi a véleménye a nézőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.