Vadon Jani is szerepelni fog az RTL Spike egyik adásában

videó Vadon Jani RTL Spike Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A december 1-jén indult RTL Spike csatornán tűnik fel pénteken Vadon Jani, a Reggeli Show sztárműsorvezetője. Ráadásul egy komoly feladatot is kapott: le kell győznie Sáfrány Emesét tátogásban.

A héten is dupla adással jön a Playback Párbaj. Az RTL Klubos epizódban a Válótársak főszereplői, Balsai Móni és Nagy Ervin, az RTL Spike-os adásban pedig Sáfrány Emese "Aleska" és Vadon Jani mérkőzik meg egymással. Vadon Janinak a Grammy-díjas énekesnőt, Sinead O'Connort kellett tökéletesen utánoznia, mely rettentően viccesre sikeredett.

Sebestyén Balázsék új csúcsot állítottak fel

Közel 30 ezer online hallgatója volt Balázsék Reggeli Show-jának december 6-án a Rádió1-en.
Csinos látogató érkezett VV Dávidhozhttp://www.life.hu/sztarok/20161208-meghato-pillanatokban-volt-resze-vv-davidnak.htmlDávid sokat emlegette már imádott testvéreit, de azt eddig nem mondta, hogy Dominika ennyire jól is néz ki. TV + Sztárok--David Beckham fia a hangjával jótékonykodikhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-david-beckham-fia-eneklessel-gyujt-penzt.htmlA fiatalabb Beckham-fiú énekhangjával fogja támogatni a rászorulókat karácsonykor. TV + Sztárok--Kiszel Tünde elárulta, miért ment tönkre házassága 1 év utánhttp://www.life.hu/sztarok/20161207-kiszel-tunde-hazassaga-ezert-ment-tonkre.htmlBizony, Kiszel Tünde házas is volt, ám nem sokáig: mindössze egy évig élt férjes asszonyként, de azt eddig senki nem tudhatta, miért ment tönkre a kapcsolatuk. A naptárdíva most elárulta, mi vezetett a váláshoz! TV + Sztárok--Kollégájával jött össze az Alkonyat sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20161207-a-szexi-taylor-lautner-becsajozott.htmlKözös sorozatot forgattak, melynek záró buliján egy kicsit sikerült jobban összemelegednie Taylor Lautnernek és kollágajnőjének. Az esetet szerencsétlenségükre meg is örökítették... TV + SztárokAFPMegalázták Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20161206-kiskoraban-megalaztak-jennifer-anistont.htmlHamarosan mozikba kerül a színésznő új, Hivatali Karácsony című filmje, aminek kapcsán Jennifer Aniston egy régi történetet osztott meg az Entertainment magazinnal. TV + Sztárok--Fésűs Nelly szerelme elárulta, nem hisz a monogámiábanhttp://www.life.hu/sztarok/20161206-fesus-nelly-tarsa-vajto-lajos-nem-hisz-a-monogamiaban.htmlNem először derül ki, hogy Fésűs Nelly és párja nem értenek egyet a hűség kérdésében. Vajtó Lajos kifejtette, ő nem hisz a monogámiában, a színésznő azonban biztos abban, hogy társa nem hagyná el egyetlen nőért sem. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.