Úgy tűnik Weisz Fanni sorra mond nemet mindenre, amit régebben szívesen csinált: Áder János ünnepi beszédét sem fogja már tolmácsolni a siketek és nagyot hallók számára. 

Nem kell arra számítanunk, hogy a csinos fotómodell majd a köztársasági elnök oldalán díszelegve tolcsámolja Áder János újévi szavait, ugyanis Fanni nemet mondott a felkérésre. Pedig tavaly nagy sikert arattak együtt, a nézők nagyon szerették, ahogyan Fanni közreműködött a műsor lebonyolításában.

Fanni lassacskán mindennek hátar fordít, amit eddig szeretetett. Először a családját rekesztette ki az életéből, most pedig már a munkáját is hanyagolni kezdte. Bizonyos információk szerint, a rendszeres visszautasítások mögött anyagi okok állnak: Fanni környezete nem nézte jó szemmel, hogy a lány ingyen vállal olyan szerepeket, amelyekért súlyos összegeket is kaphatna. -tudta meg a Bors. 

A modell menedzsere szerint az a havi 50 ezer forint is kevés, amit Pécs városától kap támogatásképpen. A fiatal szépség életébe év elején lépett be az említett menedzser, aki mindenféle előzmény nélkül besétált a pécsi városházára, és közölte az ott levőkkel: Fanni mától 300 ezret kér. 

Weisz Fanni lassan mindentől és mindenkitől elszeparálódikForrás: Facebook/Weisz Fanni

Mindenki teljesen ledöbbent az események alakulásán, de a polgármester intelligens módon megköszönte Fanni eddigi munkáját egy levélben, majd elbúcsúzott tőle. Egy bennfentes információi szerint Fanni rendkívül befolyásolható, hiszen a fogyatékossága révén egy külön szűrőn át látja a világot. 

"Ő azt tudja, amit mondanak neki. Befolyásolható személyiség, aki rendkívüli módon kiszolgáltatott is a siketsége okán. Amikor minden percét az édesanyjával töltötte, akkor az ő szemén keresztül látta a világot. Amikor ez a V. nevű menedzser volt mellette, akkor pedig csak rá hallgatott. Most szerelme, Péter a füle és a szája is." - mesélte az informátor.