Tóth Vera sosem látott fotója

fotó posztolás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera nyerte nálunk a 2016-os év legnagyobb átalakulása címet. A csodálatos hangú énekesnőre szinte rá sem lehet ismerni. Külseje csodaszép lett, miután 35 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg.

A Megasztár egykori győztese idén a súlyfeleslegének is búcsút mondott, így igazi dívaként tündököl a színpadon. Ezúttal viszont egy olyan fotót tett közzé közösségi oldalán, amit még sosem mutatott.

Egy 1986-ban készült képpel küldött egy kis csí-t rajongóinak, ami valljuk be ebben a karácsonyi őrületben nem is jött rosszul. Vera kiskori képén jól látható, hogy már akkor is érezte a zenét és bár még járni is alig tudott, a pózolás már akkor is a vérében volt.

Várjatok, adok egy kis csí-t #amikorénmégmajdnemcsakjártam #1986baby #márakkortérítettem

Tóth Vera (@verajuska) által közzétett fénykép,

Tóth Vera smink nélkül, szinte félmeztelenül szelfizett

Az énekesnőnek ezer dolga van mostanában, de azért igyekszik időt szakítani a szépülésre is. Sajnos van, hogy erre csak nagyon extrém időpontban marad ideje: mostanában este jár kozmetikushoz.

Szerelmesen andalog Harry herceg és új kedvese, Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20161216-szerelmesen-andalog-harry-herceg-es-meghan-markle.htmlJó ideje tudjuk már, hogy Harry herceg új kedvese az amerikai színésznő, Meghan Markle - most végre fotók is készültek a szerelmespárról. TV + Sztárok--Stohl András hibája sok galibát okozotthttp://www.life.hu/sztarok/20161216-stohl-andras-hibazott-a-valotarsak-cimu-sorozatban.htmlStohl András ötlete jónak tűnt, de végül belebukott a megvalósításba. TV + Sztárok--Maratoni futónőbe szerelmes Kokóhttp://www.life.hu/sztarok/20161216-kovacs-koko-istvan-maratoni-futot-szeret.htmlKovács Kokó István márciusban jelentette be, hogy ő és felesége elválnak, az olimpikon azonban most újra szerelmes. TV + Sztárok--VV Soma: "Királynőjelöltek is rám írtak"http://www.life.hu/sztarok/20161216-vv-soma-tobben-megkerestek-a-gyozelem-utan-meg-szepsegkiralynok-is.htmlMúlt vasárnap végérvényesen is véget ért a Való Világ 8. A nézői szavazatok alapján Gina rögtön kipottyant a fináléból, végül VV Soma nyerte a játékot, így gazdagabb lett 36 millió forinttal. TV + SztárokOrigoHajdú Péter élete nagy szerelméről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20161216-hajdu-peter-szerelem-vallomas.htmlHajdú Péter és Sarka Kata válása az egész országban téma, mióta kitudódott. Sokan tudni vélik, hogy az egykori sztárpár már külön utakon, külön társsal folytatja, vannak akik szerint a kapcsolat még nincs lezárva és egymásra találhatnak az egykori szerelmesek. Ezúttal Hajdú Péter mesélt őszintén arról, mit is érez valójában és ki iránt... TV + SztárokOrigoKivel él Bereczki Zoltán?http://www.life.hu/sztarok/20161215-bereczki-zoltan-allitolag-egyutt-el-valakivel.htmlBereczki Zoltán magánéletéről nem sok mindent árult el az utóbbi időben, most azonban úgy tűnik, elszólta magát a zenész. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.