Zsidró Tamás elárulta, hogy sokáig miért nem gondolt potenciális barátnőként Dobó Katára.

Mostanra már mindenki tudja, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás egymásra találtak, ám eddig csak a közeli hozzátartozóikat avatták be a részletekbe. Tamás végre szakított ezzel a szokással, és egy televíziós talkshowban mesélt a szerelem alakulásáról.

Zsidró Tamás sokáig tabuként gondolt Dobó KatáraForrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Tamás zsidró

A sztárfodrász bevallotta, hogy először egyáltalán nem tetszett neki Kata. Természetesen, a színésznőt egy szép nőnek tartotta, de számára tabu téma volt, mivel Kata Tamás egy régi jó barátjával járt. Éppen ezért nem is úgy tekintett a 42 éves nőre.

"Egy nagyon kedves barátommal járt, és nekem a barátom barátnői, ugyanúgy, mint a vendégeim, nagy tabuk" - jelentette ki egyszerűen Tamás.

A kapcsolatuk végül mégis elképesztő könnyedséggel alakult szerelemmé, ám attól tartottak, hogy ezt miképp lehetne jól tálalni a nyilvánosság felé. Kata tapasztalata szerint egy kapcsolatot csak akkor szabad felvállalni, ha már mindkét fél teljesen biztos az érzelmeiben.

Egy darabig ezért inkognitóban találkozgattak, kiállításokra, hajótúrákra jártak, ahol nagy valószínűséggel nem láthatja őket egy újságíró sem. Most azonban már büszkén mutatkoznak mindenki előtt, és láthatóan teljesen oda vannak egymásért.