Zsidró Tamásnak sokáig tabu volt Dobó Kata

Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Tamás zsidró -
Zsidró Tamás Dobó Kata szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Zsidró Tamás elárulta, hogy sokáig miért nem gondolt potenciális barátnőként Dobó Katára.

Mostanra már mindenki tudja, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás egymásra találtak, ám eddig csak a közeli hozzátartozóikat avatták be a részletekbe. Tamás végre szakított ezzel a szokással, és egy televíziós talkshowban mesélt a szerelem alakulásáról.

Zsidró Tamás sokáig tabuként gondolt Dobó Katára Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Tamás zsidró

A sztárfodrász bevallotta, hogy először egyáltalán nem tetszett neki Kata. Természetesen, a színésznőt egy szép nőnek tartotta, de számára tabu téma volt, mivel Kata Tamás egy régi jó barátjával járt. Éppen ezért nem is úgy tekintett a 42 éves nőre.

A kapcsolatuk végül mégis elképesztő könnyedséggel alakult szerelemmé, ám attól tartottak, hogy ezt miképp lehetne jól tálalni a nyilvánosság felé. Kata tapasztalata szerint egy kapcsolatot csak akkor szabad felvállalni, ha már mindkét fél teljesen biztos az érzelmeiben.

Egy darabig ezért inkognitóban találkozgattak, kiállításokra, hajótúrákra jártak, ahol nagy valószínűséggel nem láthatja őket egy újságíró sem. Most azonban már büszkén mutatkoznak mindenki előtt, és láthatóan teljesen oda vannak egymásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.