Távoznia kellett a TV2-től Gaál Noéminek, aki 19 éven keresztül volt a csatorna időjósa. Előbb Németh Lajossal, majd Reisz Andrással felváltva számoltak be az időjárásról, de Noémi számára ez a korszak lezárult. Nem tudni, miért, de elküldték a TV2-től, a közlemény szerint közös megegyezéssel. Az egykori időjós könnyes szemmel búcsúzott kollégáitól.

A csatorna közleménye szerint Gaál Noémi 19 év után közös megegyezéssel távozott a TV2-től. Az időjós előbb Németh Lajossal felváltva számolt be a várható időjárásról, majd annak nyugdíjba vonulása után Reisz András lett a kollégája. Ennek a korszaknak azonban hirtelen vége szakadt Gaál Noémi számára, hiszen elbocsátották a csatornától.

Gaál Noémi 19 év után könnyes szemmel távozottForrás: TV2

A Story magazin szerint az időjóst teljesen váratlanul érte, hogy távoznia kell, a lap szerint a kollégák sem kaptak magyarázatot arra, miért nincs szükség tovább Gaál Noémi munkájára. Az egykori időjós könnyes szemmel búcsúzott el azoktól az emberektől, akikkel csaknem 2 évtizedig együtt dolgozott. A lap egyik informátora szerint Gaál Noéminek fáj, hogy a nézőktől nem tudott méltó módon elköszönni. Utódja egyelőre nincs az elküldött időjósnak, állítólag csak januárban fognak hozzá a megfelelő személy felkutatásához.