Debbie Reynolds Carrie Fisher sztárok Eddie Fisher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak a földi halandóknál, de bizony a sztároknál is előfordul, hogy két barátnő egy pasi miatt ugrik egymásnak: így volt ezzel anno Liz Taylor és Debbie Reynolds is. 

A napokban elhunyt a színésznő, Carrie Fisher és édesanyja, a szintén filmcsillag Debbie Reynolds. Most már kevesen emlékeznek azonban arra, hogy Debbie magánélete bizony nem volt felhőtlen: a legjobb barátnője konkrétan elszerette tőle a férjét - erről mesélt is évekkel ezelőtt a díva.

Elizabeth Taylor és Debbie Reynolds gyerekszínészként kezték a pályát, egy középiskolába jártak, ahol nagyon jó barátnők lettek. Innentől kezdve mindig nagyon jóban voltak, ám

Liz Taylornak nem sokat számított, hogy Debbie férjhez ment: összeszűrte a levet Carrie Fisher apjával, Eddie Fisherrel.

Ők ketten később össze is házasodtak, ám csak 5 évig voltak együtt, akkor ismerte meg Liz Richard Burtont, a nagy szerelmét, akihez a válása után pár nappal hozzá is ment.

Liz Taylor Forrás: AFP

Arról is szól a fáma, hogy évekkel később a két asszony kibékült egymással, Debbie egy korábbi interjújában így fogalmazatott:

tartottunk egy kis szünetet, amikor Liz lenyúlta a férjemet, hogy inkább vele éljen, mert ő is szereti.

Persze Hollywood nem arról híres, hogy a sztárok tiszteletben tartják mások házasságát: itt össze is szedtük, kik azok a színésznők, akik bizony lenyúlták legjobb barátnőjük szívszerelmét.

Diane Kruger teste olyan, mint egy húszéveséhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-diane-kruger-teste-40-evesen-is-szuper.htmlHiába 40 éves, Diane Kruger eszméletlen formában van. A színésznő épp egy mesés helyen nyaral, innen csekkolt be egy videóval, amin látszik formás és karcsú alakja. TV + Sztárok--Oszter Sándort halálosan megfenyegették és meg is támadtákhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-oszter-sandort-megtamadtak-es-halalosan-meg-is-fenyegettek.htmlOszter Sándor és több társa ellen vesztegetés gyanúja miatt folyik eljárás, ügyének tárgyalásán azonban betegség miatt nem jelent meg. Felzaklatták a vádak, de otthon sem lehet nyugta: nemrég halálosan megfenyegették a színművészt. TV + Sztárok--Csonka Pici punk buliban tombolt! Videó!http://www.life.hu/sztarok/20161229-punkokkal-bulizott-csonka-andras.htmlSok mindent gondolnánk Csonka Andrásról, de azt nem, hogy besétál egy kő kemény punk buliba, és az ottaniakkal együtt szórakozni fog. Pedig ez történt. TV + Sztárok--Botrányos válások 2016-ban: van miről beszélni! http://www.life.hu/sztarok/20161223-botranyos-valasok-a-sztarvilagban-eroszak-is-felmerult-johnny-depp-kapcsan.htmlNincs min szépíteni: 2016 a válások éve volt. Több hollywoodi sztárpár is a különválás mellett döntött ebben az évben, ám sokan nem a megszokott módon. Volt itt erőszakról, sőt gyermekbántalmasról szóló hír is, ezek alaposan felkavarták az állóvizet. TV + SztárokAFPElton John a színpadon sírt George Michael miatthttp://www.life.hu/sztarok/20161229-elton-john-sirva-fakadt-george-michael-miatt.htmlAhogy telik az idő, egyre inkább tudatosul mindenkiben: George Michael már nincs köztünk többé. Legutóbb Elton John borult ki egy óriási közönség előtt az énekes halála miatt. TV + Sztárok--Íme az első közös fotó Cserpes Lauráról és Gyurta Danirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-itt-az-elso-foto-gyurta-danirol-es-cserpes-laurarol.htmlCserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata egy ideje már nyílt titok, ám a szerelmesek eddig csak szűkszavúan nyilaktoztak bimbózó románcukról. Ezúttal viszont megerősítették, hogy ők bizony egy párt alkotnak és nagyon boldogok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.