Nem csak a földi halandóknál, de bizony a sztároknál is előfordul, hogy két barátnő egy pasi miatt ugrik egymásnak: így volt ezzel anno Liz Taylor és Debbie Reynolds is. 

A napokban elhunyt a színésznő, Carrie Fisher és édesanyja, a szintén filmcsillag Debbie Reynolds. Most már kevesen emlékeznek azonban arra, hogy Debbie magánélete bizony nem volt felhőtlen: a legjobb barátnője konkrétan elszerette tőle a férjét - erről mesélt is évekkel ezelőtt a díva.

Elizabeth Taylor és Debbie Reynolds gyerekszínészként kezték a pályát, egy középiskolába jártak, ahol nagyon jó barátnők lettek. Innentől kezdve mindig nagyon jóban voltak, ám Liz Taylornak nem sokat számított, hogy Debbie férjhez ment: összeszűrte a levet Carrie Fisher apjával, Eddie Fisherrel. 

Ők ketten később össze is házasodtak, ám csak 5 évig voltak együtt, akkor ismerte meg Liz Richard Burtont, a nagy szerelmét, akihez a válása után pár nappal hozzá is ment. 

Liz TaylorForrás: AFP

Arról is szól a fáma, hogy évekkel később a két asszony kibékült egymással, Debbie egy korábbi interjújában így fogalmazatott: "Hosszú évekig voltunk barátnők, bár tartottunk egy kis szünetet, amikor Liz lenyúlta a férjemet, hogy inkább vele éljen, mert ő is szereti. Annyira, hogy rögtön vitte is, kérdés nélkül."

Persze Hollywood nem arról híres, hogy a sztárok tiszteletben tartják mások házasságát: itt össze is szedtük, kik azok a színésznők, akik bizony lenyúlták legjobb barátnőjük szívszerelmét.