párkapcsolat videó Drake Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a hírek szerint a 47 éves énekesnő és a 30 éves rapper a két ünnep között összejött, sokak szerint ez csak egy jól kitalált hazugság. 

Két nappal ezelőtt került fel az Instagramra egy videó, melyen a két sztár éppen forró csókot vált egymással. Persze a rajongók nagyon örültek a felvétel láttán, ám a hírek szerint korántsem úgy vannak a dolgok, ahogyan azt a "pár" elő próbálja adni - írja a Huffingtonpost.

"Ez a kapcsolat egy nagy hazugság. Csak egy megtervezett marketingfogás. Ha ők ketten valóban összejöttek volna, azt sosem tudnánk meg, vagy csak hosszú idő után" - mondta a lapnak egy zeneipari szakember. Mint ahogy mi is megírtuk, Jennifer Lopez oldalán még egy közös kép is feltűnt, mely után nem sokkal Rihanna kikövette a sztárt. Ez nem csoda, hiszen Drake egy ideig Riri párja volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.