Lehet irigykedni Szorcsik Vikire, ugyanis gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyeken jár. A színésznő élete mesébe illő, ugyanis Instagram-oldalán folyamatosan új ország újabb lélegzetelállító helyéről jelentkezik, hol félmeztelenül, hol pedig a Grand Canyon mellől.

Szorcsik Vikit a Jóban rosszban című sorozatból ismerhetik az emberek, de azóta már nagyon sokat változott az élete. Végleg nem búcsúzott el a színészkedéstől, de modellként is tevékenykedik. Rengeteg gyönyörű helyen jár, és szerencsére ezekről nem mulaszt el képet közzétenni az Instagram-oldalán. 

A rajongói legnagyobb örömére pikáns fotókat is posztol a színésznő, nem egyszer olyan kép is látható a közösségi oldalán, amin bizony nem sok ruha fedi az idomait. Szorcsik Viki félmeztelen testéért odavannak a férfirajongók, de nem kevésbé szeretik azokat a képeket sem, amiken felöltözve látható. 

Viki élete tényleg irigylésre méltó, hiszen az ünnepeket például Amerikában töltötte. A szilvesztert Bruno Marsszal köszöntötte, és rengeteget kirándult azóta is.

Nemrég például a Grand Canyon mellől jelentkezett be. A képen Vikinél csak a kilátás lélegzetelállítóbb.