Egy kutatás elárulta: Ezek a legjobb filmes csókjelenetek

csók Kate Winslet Leonardo DiCaprio Titanic (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Titanicban Jack és Rose között lezajló csókjelenet választják mindig a filmes történelem leghitelesebb intim pillanatának. Ezt pedig szorosan követi egy mesefilmes csók, a Susi és Tekergő egyik jelenete.

A Titanic hajó orránál elcsattant csókjelenet minden idők legromantikusabb smacizása: állítja ezt egy kutatás. A pillanat, amikor Rose közli, hogy "repülök, Jack" mindenki emlékezetébe mélyen beleégett, nem csoda hát, hogy elnyerte az első helyet.

Jack és Rose csókolózik a legjobban a britek szerint Forrás: InterCom

A második helyezett meglepő módon egy mesefilm, a Susi és Tekergő, melynek romantikus csókjelenetében a két szereplő véletlenül ugyanazt a szál spagettit szeretné elfogyasztani, ám mire az étel elfogy, az ajkak összeérnek.

A dobogó harmadik fokán áll Sam és Molly Ghost szerelmes pillanata, de Han Solo és Leia hercegnő ölelése a Csillagok háborúja V: A Birodalom visszavág című filmből is benne van a top 50 csókjelenetben.

2000 brit felnőttel segítségével végezték el a kutatást, melyet a szóvívő így összegzett:

"A csókjelenet a legtöbb romantikus film meghatározó része, így igen is nem mindegy, hogy melyik bizonyul a legjobbnak. Sok ember számára a megfelelő csók élmény az, amit már látott egyszer filmvásznon" - írta meg a DailyMail.

Hatalmas öröm: Zséda új albuma aranylemez letthttp://www.life.hu/sztarok/20170104-aranylemez-lett-zseda-uj-albuma.htmlNem csoda, hogy az énekesnő majd kiugrik a bőréből, hiszen új albuma rövid idő alatt aranylemez lett! Gratulálunk! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSokat lesz együtt Jennifer Lawrence és Szabó Simonhttp://www.life.hu/sztarok/20170105-egyutt-fog-forgatni-jennifer-lawrence-es-szabo-simon.htmlNem mindennapi esemény egy ilyen híres színésznővel együtt dolgozni, de a mi Szabó Simonunknak sikerült ez is. TV + Sztárok--Klapka Györgyhöz szólt Mary Zsuzsi búcsúlevelehttp://www.life.hu/sztarok/20170105-halalanak-otodik-evforduloja-elott-talaltak-meg-a-levelet.htmlMary Zsuzsi búcsúlevelet írt Klapka Györgyhöz, ám ez idáig erről senki sem tudott. Halálának 5. évfordulója előtt pár nappal került elő az iromány, melyből Klapka idézett. TV + SztárokOrigoNicole Kidman vállalja ha szexelni van kedve, a gyerekei előtt ishttp://www.life.hu/sztarok/20170105-nicole-kidman-elmondja-gyerekeinek-ha-epp-szexelni-akar.htmlNicole Kidman szerint nem kell akkora ügyet csinálni a szexelésből. Gond nélkül el lehet ezt mondani a gyerekeknek. TV + Sztárok--Bochkor nélkül nem ment volna sokra Boros Lajos http://www.life.hu/sztarok/20170105-boros-lajos-otleteit-mindig-bochkor-valositotta-meg.htmlBochkor úgy érzi, hogy Lajos valamiért neheztel rá, pedig szerinte erre semmi oka nincsen. Ráadásul már régóta, 3 éve nem is beszélnek egymással. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi szülés után visszatér a képernyőre - és a babája nevét is elárulta!http://www.life.hu/sztarok/20170105-ez-lesz-szabo-zsofiek-gyermekenek-neve.htmlZsófi végre elárulta, milyen nevet fog kapni majd születendő gyermekük. Lehet, hogy lassacskán készülhetünk a gólyahírre? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.