Film készült Carrie Fisher és édesanyja kapcsolatáról

Forrás: AFP/2007 Getty Images/Ethan Miller -
Debbie Reynolds film Carrie Fisher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hátborzongató belegondolni, hogy amikor a film készült, még mit sem sejtettünk a tragédiák sorozatáról. Ám a film megjelenésekor már egyik szereplő sem él...

Dokumentumfilm készült Carrie Fisherről, és édesanyjáról, Debbie Reynoldsról. A filmelőzetesből kiderül, hogy ugyanazokkal a kérdésekkel foglalkozik a film is, amivel a sajtó: milyen volt a kettejük viszonya?

Carrie Fisher és Debbie Reynolds Forrás: AFP/2007 Getty Images/Ethan Miller

Tudjuk, hogy Fisher drogproblémái évtizedekre tönkretették az anya-lánya kapcsolatot (is). A felvétel valószínűleg megható és érzelmes lesz, készülnünk kell azonban vicces képkockákra és őszinte vallomásokra is. Az is kiderült, hogy Carrie-vel leforgatták a 8. Star Wars összes fontos jelenetét, az előzetesben még említi is, hogy mennie kell a forgatás próbájára. - írta meg a DailyMail.

Elképesztő belegondolni, hogy a dokumentumfilm forgatása során még senki nem is gondolt arra, hogy nem sokkal utána mind a két szereplőtől egy életre el kell búcsúznunk. A produkciót január 7-én, szombaton mutatják be az HBO-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.