Sarka Kata őt imádja: csókot is kapott!

Fotó: Mudra László/Origo -
Sarka Kata fotó puszi cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi napokban igazi viharfelhők gyűltek a gyönyörű családanya körül. Jelenelg mindenki arról a bizonyos Donald Trump-os estéről beszél. Most viszont megmutatta, kire számíthat mindig a bajban. 

#lovemydog #milla – írta a kép mellé Kata, aki egy csókot is nyomott a kiskutyája pofijára. Az édesanya nehéz napokon van túl: mint ahogy mi is megírtuk, a szexi műsorvezető egy posztban tette közzé, hogy férje, Hajdú Péter megcsalta őt a házasságuk alatt. Ez nem lehetett könnyű Katának, ám a jelek szerint igen jól viseli az utóbbi időszak megpróbáltatásait.

#goodnight #mydog #lovemydog #milla

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Sarka Katával van tele a világsajtó

Róla és Donald Trumpról cikkezik a világsajtó.
Calidora: "Nem buzdítok senkit szavazásra"http://www.life.hu/sztarok/20170115-calidora-kiesett-a-dal-elso-adasabol-interjut-adott.htmlSuta szöveggel tovább lehet jutni, kis bátortalansággal viszont nem. Interjú Calidorával. TV + Sztárok--Lilunak a hólapátolás a kardió fitneszhttp://www.life.hu/sztarok/20170115-lilunak-a-holapatolas-a-kardio-fitnesz-imadja-a-telet-es-a-havat.htmlLilunak, aki nem egyszer életveszélyben volt a Keresem a családom című műsor forgatásán, mindmáig csodás az alakja. Most azt is elárulta, hogyan edzi magát. TV + Sztárok--Hamarosan startol A Dal: Ők lépnek fel a ma esti adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170114-ma-kezdodik-a-dal-ok-lesznek-az-elso-adas-fellepoi.htmlA közmédia hatrészes élő showműsorában a Duna TV-n harminc dal és előadó lesz látható és hallható, közülük január 13-án, szombaton este az első adásban tíz.TV + Sztárok--Kígyót tekertek VV Mici nyaka köréhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-kigyoval-fotozkodott-vv-mici.htmlAz egykori villalakó legyőzte rettegését, és ezt meg is mutatta követőinek. TV + SztárokOrigoBoros Lajos nem hagyta szó nélkül Bochkor szavaithttp://www.life.hu/sztarok/20170113-boros-lajos-visszaszolt-bochkor-gabornak.htmlBochkor Gábor állításait nem hagyta szó nélkül a rádiós: kemény szarkazmussal reagált Boros Lajos. TV + SztárokNáray Tamás nyílt levelet írt - Most őket támadja posztjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-naray-tamas-nyilt-levelet-ir-azoknak-akiknek-szimpatikus-lett.htmlValószínűleg az ominózus, nagy botrányt kirobbantó ruhakölcsönzős posztja apropóján kaphatott a szokásosnál is több üzenetet Náray Tamás. A divattervező most újra posztolt, bejegyzését nem magyaráznánk túl, olvassátok el ti is. Szerintetek igaza van? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.