Frédéric von Anhalt nem hagyta Gábor Zsazsa hamvait a sírhelyen, először a kandalló párkányán nyugodott az urna, de most azt beszélik, hogy bankba került. A férj továbbra is úgy véli, hogy azt csinál vele, amit akar.

Újabb botrány övezi Gábor Zsazsa hamvait. Legutóbb azon háborodtak fel a rokonok és családtagok, hogy "túszul ejtette" a maradványokat. A legtöbbek szerint ugyanis nem összevissza kellene lennie az urnának, hanem a temetőben. Már az sem tetszett nekik, hogy a búcsúztató után kihantolta és hazavitte az urnát Frédéric von Anhalt, de ő nem hajlandó mások kedvére tenni, szerinte ugyanis azt csinál a maradványokkal, amit akar.

Gábor Zsazsa hamvai bankba kerültekForrás: AFP

"Ez az én feleségem urnája, és azt teszek vele, amit akarok" - mondta akkor a férj, hozzátette, hogy a kandalló párkányán áll az urna, de azóta onnan is elkerült. "Utoljára a kandallón volt otthon. De miután egy hosszabb útra kellett mennem, kiderült, hogy a személyzetem, akik főként thaiföldiek, féltek otthon maradni a hamvakkal. Feltehetően vallási okokból is. Úgyhogy elhelyeztem a bankomban egy széfbe" - mondta aBildnek Frédéric von Anhalt.