Majka nem foglalkozik sem Schobert Norbi, sem Fenyő Iván véleményével

Fotó: Mudra László - Origo -
Majka Schobert Norbert beszólás Fenyő Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Időről időre valaki elmondja a véleményét Majkáról, általában kendőzetlenül és őszintén. A rapper viszont nem foglalkozik a beszólásokkal, sem Schobert Norbi, sem Fenyő Iván véleménye nem érdekli.

A Life.hu riportere, Domszky László faggatta Majkát arról, hogyan érintik őt a folyamatos támadások. Hiszen szinte biztos, hogy félévente legalább egy ember el akarja mondani a nyers véleményét a rapperről.

Majkát nem érdeklik a támadások Fotó: Mudra László - Origo

Legutóbb Fenyő Iván tette ezt egy hosszú Facebook-posztban, de Majka Schobert Norbival is összeakasztotta már a bajszát. A rapper elárulta, nem igazán érdeklik a beszólások, hiszen ő csak azoknak a véleményére ad, akiket szeret. "Leszarom Schobert Norbit, meg Fenyő Iván piszkálódását is"- mondta a többi között Domszky Lászlónak.

Horváth Tamás elvette szerelmét: a legnagyobb titokban tervezték meg az esküvőthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-horvath-tamas-elvette-szerelmet-a-maldiv-szigeteken.htmlAlaposan meglepte rajongóit Horváth Tamás, a női követőiben pedig biztosan egy világ omlott össze. Facebook-oldalán jelentette be ugyanis, hogy elvette párját, ráadásul egy lélegzetelállító helyen házasodtak. TV + SztárokOrigoFéllábbal már disszidált a Megasztár 6 legjobb férfi hangja, Talán Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20170119-fellabbal-mar-disszidalt-a-megasztar-6-legjobb-ferfi-hangja-talan-attila.htmlTalán Attila féllábbal már Németországban van, ahogy ő fogalmaz, zeneileg exportálta magát. A Megasztár 6 legjobb férfi hangja a Life.hu riporterével beszélgetett.TV + SztárokOrigoVV Soma nagyon elfoglalt, komoly dologba fogotthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-vv-somanak-rengeteg-a-dolga-van-komoly-dologba-fogott.htmlSoma nem érti, miért mondják, hogy lopja a napot, és nem csinál mást, csak gyúr. A Life.hu riporterének elárulta, hogy elkezdett egy komolyabb dologgal foglalkozni, igenis kőkeményen dolgozik. TV + Sztárok--VV Vivi tiszta vizet önt a pohárba: terhességéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-vv-vivi-tiszta-vizet-ont-a-poharba-terhessegerol-meselt.htmlVV Vivit a Life.hu riportere faggatta arról, hogy érzi magát, mióta vége a játéknak, mit tervez a jövőben, és mit gondolt, mikor visszanézte magát a VV-ben. Domszky Laci természetesen arról is kérdezte, mi a helyzet a terhességgel. TV + Sztárok--Pamela szerint Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkelhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-pamela-szerint-berki-krisztian-megalazza-a-noket.htmlBerkiék illemtanárhoz látogattak el, ott fejtette ki véleményét Pamela a leendő férjéről. Szerinte Berki Krisztián tiszteletlenül bánik a nőkkel, és folyamatosan megalázza őket. TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence és Ryan Gosling: ők már látták Budapestet, és ezért szeretik annyira!http://www.life.hu/sztarok/20170119-jennifer-lawrence-es-ryan-gosling-sztarok-akik-jartak-nalunk-ezert-szeretik-annyira.htmlEgyre több igazi szupersztár látogat el hazánkba egy-egy filmforgatás kedvéért. Most épp Jennifer Lawrence időzik nálunk, de nemrég Ryan Gosling és Harrison Ford is itt volt. De miért csinálnak annyi filmet hazánkban? Nem véletlen! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.