Lagzi Lajcsi perelte biztosítóját mivel az nem fizette meg az őt ért kárt: 2012-ben leégett a magtára, de pénz helyett csalás gyanújával indítottak nyomozást. Lajcsi bíróságra vitte az ügyet, a tárgyalást szerdára tűzték ki, de minden jel arra mutat, hogy sikerül megegyezni a biztosítóval.

Évekkel ezelőtt hatalmas kár érte Lagzi Lajcsit, leégett a magtára. Hiába volt azonban biztosítása a zenésznek, nem kapott pénzt. Helyette csalás gyanújával indítottak ellene eljárást, Lajcsi pedig a biztosítóját perelte be. 135 milliót követelt tőlük. A kitűzött tárgyalásra azonban nem került sor. 

Lagzi Lajcsi megegyezhet a biztosítójávalForrás: tv2

A Bors úgy tudja, hogy a biztosító jogi képviselője és Lagzi Lajcsi ügyvédje peren kívül egyeznek meg, ezért nem volt tárgyalás. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen egyezséget kötnek majd a biztosítóval, vagyis, hogy megkapja-e Lajcsi a kért összeget, vagy sem, de az biztos, hogy legalább lekerül egy nagy teher a válláról. "Egyezséget fogunk kötni a február 8-i tárgyaláson. Elmozdultunk a nulláról, ők pedig engednek. A per és ezzel együtt a rendőrségi nyomozás is megszűnik, hiszen nincsen olyan jogalap, ami feltételezi, hogy a biztosítót becsapták" – nyilatkozta a lapnak Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián.