Vámos Erika komoly válságon ment keresztül: 9 évvel fiatalabb szerelmével meglehetősen elmérgesedett a kapcsolatuk. El is kellett költöznie a TV2 műsorvezetőjének az otthonából a volt párja miatt.

Vámos Erika boldog párkapcsolatban élt 9 évvel fiatalabb szerelmével, ám nem is olyan rég megromlott a viszonyuk. A TV2 sztárja kénytelen volt nyilatkozni is a szakításról, aminek a vége az lett, hogy a közösségi oldalakon is letiltotta egykori szerelmét Vámos Erika. Itt azonban még nem ért véget a műsorvezető kálváriája, otthonából is el kellett költöznie egykori szerelme miatt.

Vámos ErikaForrás:Facebook/Vámos Erika

„Egy utcányira lakik tőlem, ezért elmenekültem Nagykovácsiból. Most egy harminc négyzetméteres garzonlakást bérelek Újlipótvárosban. Új élményekre van szükségem, egy kis időre, hogy eltereljem a gondolataimat Mátéról. Fájna, ha mindennap látnom kellene őt. Nagyon szerettem, és még mindig rettenetesen hiányzik! Megbolondulok, ha folyton olyan helyeken kéne járkálnom, amik mindezt eszembe juttatják. Nem tudom, hogy mi lesz velünk, de megőrjít, hogy folyton a kettőnk kapcsolatán rágódom" – mondta Erika a Ripostnak.