Jimmy számait rengetegen szeretik, nem csoda, hogy halála után is sokszor játsszák a dalait. 16 éve távozott a Király, de még mindig milliókat keres.

Nincs olyan ember, aki ne ismerne legalább egy dalt, melyet Zámbó Jimmy szerzett. Az énekes számai életében is hihetetlenül népszerűek voltak, ez a halála után sem változott. A Király 16 éve távozott az élők sorából, de még mindig milliókat keres.

Zámbó Jimmy 2001 elején halt meg

Ugyan a pontos összeg titkos, de a lejátszási számok nyilvánosak. "A halála utáni években a rádiókban volt inkább népszerű, a tévében kevésbé. Azután, ahogy teltek az évek, a rádiós játszásokban nagyon visszaesett, a televízióban – jellemzően a Muzsika és a Sláger Tv-ben – viszont igen sokat erősödött" - válaszolta az Artisjus a Blikknek. Átlagot is vontak három év alapján, így körülbelül 638 alkalommal játszottak Jimmy-dalokat, melyeknek nemcsak az előadója, hanem a szerzője is volt. Plusz ezekhez jönnek azok a számok, melyeket csak elénekelt a Király. Az összeget csak tippelni lehet, hiszen ez attól is függ, hogy milyen adón játszották a számokat, de körülbelül 2 millió forintot kereshet évente, ez 15 év alatt 30 millió forintot jelenthet.