Nemrég jelentette be hivatalosan is Madonna, hogy egy ikerpárral bővült a családjuk. A sztár már meg is mutatta a két kislányt, akik miatt bennfentesek szerint egy időre visszavonul. Gyerekei lesznek az elsők, ezért a vadóc Madonna nyugdíjba megy.

Már korábban lehetett olvasgatni olyan találgatásokat, melyek szerint Madonna újabb gyerekeket akar magához venni. A díva sokáig tagadta ezeket a híreszteléseket, közleményben szögezte le, hogy nem akar örökbe fogadni. "Az adoptálási folyamatról szóló híresztelések valótlanok" - állította akkor az énekesnő, de most már egyértelmű, hogy hazudott. Ugyanis nemrég be is mutatta azt a két új kislányát.

Madonna visszavonulForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Stellát és Esthert fogadta örökbe az énekesnő, akinek már van két saját és két örökbefogadott gyermeke. A popsztár azonban eddig nem éppen arról volt híres, hogy önfeláldozó anya volna. Fiával nem is ápol túlságosan jó kapcsolatot, Rocco inkább a filmrendező apjával tölti az idejét. Lehet, hogy éppen múltbéli hibáit szeretné kijavítani Madonna? Bennfentesek szerint ugyanis azt fontolgatja, hogy visszavonul. "Madonna mostanában nagyon egyedül érezte magát. Lourdes és Rocco már nincsenek otthon, csak Mercy és David, Madonnának pedig nagyon hiányzik a nyüzsgés" - árulta el egy ismerős az örökbefogadás okát."Úgy döntött, most visszavonul egy kicsit, hogy biztosítani tudja gyermekei számára a jó életet" - mondta még a RadarOnline-nak a bennfentes, aki hozzátette, természetesen nem akar örökre eltűnni a díva.