Az utcán húzták ki egy hajléktalan rossz fogát: Videó!

foghúzás hajléktalan videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videó látott napvilágot nemrég: a férfi egy fogó segítségével húzta ki a földön ücsörgő hajléktalan ember rothadó fogát. Hihetetlen!

Bizonyos információk szerint Berlinben, Németországban rögzítették azt a kis videó, amelyen egy szemétszállító férfi fogóval turkál egy hajléktalan ember szájában, amíg a kollégája a telefonjával rögzíti az eseményeket.

Ahogy egyre közelebbről látjuk a szituációt hamar kiderül a megdöbbentő tény: a fogóval ügyködő ember a hajléktalan romlott fogát próbálja kihúzni, és amikor sikeressé vált a beavatkozás, ujjongó nevetésben törtek ki.

A szerencsétlen földön ülő ember azonban egy szó nélkül szívta tovább a cigarettáját, amelyre még a foghúzás előtt gyújtott rá.

Valószínűleg a két férfi segíteni akart az utcán élő embernek, ám a szakszerűtlen foghúzás sok esetben többet árthat, mint amennyit használ - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.