Ryan Gosling Eva Mendes Oscar 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Gosling idén is kedvese nélkül jelent meg az Oscar-gálán, de eddig senki sem tudta, hogy Eva Mendes miért kerüli ennyire a reflektorfényt. Most elárulta az okát...

Ahogy azt a Life.hu már korábban megírta, Ryan Gosling idén is felesége nélkül kényszerült megjelenni az Oscar-díjátadón, pedig eredetileg arról szóltak a hírek, hogy 2017-ben gyermekei édesanyával fog végigvonulni a vörös szőnyegen.

Ehhez képest Gosling egy szőke, dúskeblű hölggyel mutatkozott a gálán, ám azt eddig senki sem tudta, Eva miért kerüli ennyire a nyilvánosságot és a szereplést...

Ezért nem jelent meg Eva Mendes az Oscar-gálán Forrás: AFP/Angela Weiss

"Lehet, hogy az emberek ezt nehezen képzelik el rólam, de én nagyon szeretek otthon lenni. Ha választhatok a vörösszőnyeg és a gyermekeim között, akkor én sokkal szívesebben vagyok velük, mint a reflektorfényben" - magyarázta Eva.

Második gyermekük még 1 éves sincs, de a sztáranyuka már most visszanyerte egykori bomba alakját. Állítása szerint a második szülést követően ez már kicsit nehezebb volt, de a gyerekek segítenek abban, hogy a mama mozgásban legyen.

"Folyamatosan rohangálok a gyerekek után. Nem telik el úgy 5 perc, hogy egy helyben ülnék" - írta meg a DailyMail.

Nyílt levél Eva Mendesnek, amiért nem jelent meg az Oscaron

"Te, aki végighakniztad az elmúlt 15 évet azzal, hogy te vagy a tuti csaj, a szexi, kubai–amerikai díva, a dús keblű, nyitott szájú szexistennő a Cindy Crawford-os szépségpöttyel a bal orcádon. Te, aki anyaszült meztelen jelenetet vállaltál a Kiképzésben, és pornósztárokat megszégyenítő önfeledtséggel maszturbáltál Az éjszaka uraiban Joaquin Phoenixnek, pont te idegenkedsz a nyilvános megjelenésektől, a gálaestektől, a díjkiosztóktól és az Oscartól? Remélem, nem haragszol, ha azt mondom, hogy a pofám leszakad..." A levél további része itt érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.