Hajdú Péter és szerelme, Eszter még csak néhány hónapja alkotnak egy párt, ám azóta már számtalan újságcikk megjelent kettejük kapcsolatáról, sőt már Eszter is adott interjút megváltozott életéről. 

Mióta Hajdú Péter és Sarka Kata házassága megromlott, mindenki azt találgatta, vajon, együtt marad-e a két híresség. A válasz ma már egyértelműen a nem. Péter ugyanis újra szerelmes és boldog, új kedvese pedig sokak szerint a megszólalásig hasonlít egykori feleségére és gyermekei anyjára. A sztár szerint mindig ez volt az ideálja, a magas és vékony, barna lányok a gyengéi,  Eszter pedig szintén ezekkel a paraméterekkel rendelkezik. 

Fonogram-gálaFotó: Polyak Attila - Origo

Úgy tűnik, a szerelmesek egy kicsit megunták az őket körülvevő felhajtást, és elszöktek az országból:  meg sem álltak Londonig.  Bár Hajdú nem tudatta a közösségi oldalán, hogy kedvesével utazott el, legutóbbi vacsorájáról posztolt képén azonban vélhetően a szóban forgó hölgy válla látszik. 

 

Hajdú Péter és barátnője már a gyerekvállaláson gondolkozik
December elején jött össze Hajdú Péter és Eszter, kapcsolatukat már a nagy nyilvánosság előtt is felvállalták. Úgy tűnik, a viszonyuk nagyon komolyra fordult, ugyanis már a gyermekvállalás is szóba került köztük.