Kiakadtak Sarka Katára a rajongói

Forrás: Facebook -
Sarka Kata rajongó Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata ismét kiírta a Facebook-oldalára, hogy nem nyilatkozik magánéletéről, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére ír róla a sajtó. A kommentelői nem hagyták szó nélkül a kiírását, amihez természetesen egy dögös képet is kitett magáról.

Sarka Kata már korábban leszögezte, hogy nem nyilatkozik többet a magánéletéről. Mindezt azok után írta ki a Facebook-oldalára, hogy házasságának megromlásáról több nyilvános posztot is közzétett, a többi között azt is a nagyérdemű orrára kötötte, hogy Hajdú Péter megcsalta őt. Miután több részletet is kiteregetett, elhatározta, többet nem mond a zátonyra futott házasságáról, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére ír róla a sajtó. Újabb Facebook-posztban szögezte le, hogy gyermekei lelki egészsége kedvéért nem nyilatkozik többet a magánéletéről. Rajongói persze nem hagyták annyiban,

páran alaposan beolvastak a celebnek.

Sarka Kata rajongói kiakadtak Forrás: Facebok

"Kedves Kata! Ha az lenne a legfontosabb, hogy édesanya vagy, nem ez a kép lenne a mostani írásod után! De mindig itt éltétek az életeteket, amikor jól ment, sosem tiltakoztál .. ugyebár.

Akkor most kénytelen vagy viselni a következményeket.

Magad választottad" – írta az egyik kommentelő, de sokan voltak ezen a véleményen. "Kata, ha nem raknál fel magadról, az életpillanataidról annyi képet, a sajtónak sem lenne honnan csipegetnie! Ennyire egyszerű!!!!" – írta egy másik rajongó. "Szerintem, ha olyan okos nőnek tartod magad, mint amilyennek, akkor

ezzel tisztában lehettél már akkor, amikor elkezdted kirakatba tenni a Facebook-oldaladra a férjed szennyesét,

és hogy miért lett vége a kapcsolatotoknak, meg lehetne sorolni... Sajnos mindennek van egy napos és egy felhős oldala. Valószínűleg most a felhős oldal következik. És mint tudjuk, a celebéletet idén is te választottad mindennel együtt, ami vele jár. Az élet nem csak habos torta SENKINEK sem. Üdv a való életben! Még annyi, hogy

ha valaki nagyon el akar zárkózni, az nem úgy tesz, ahogyan te,

azt egy kicsit másképp kellene csinálnod" – fejtette ki véleményét egy kommentelő, és van olyan is, aki szerint minden csinos fotója Hajdú Péter új barátnőjének szól. "Ja ez az utolsó, hogy nyilatkozol. Hányadik utolsó.

Esz a fene, hogy Péternek barátnője van, különben nem tetettél volna fotót a cikk végére. Te most rivalizálsz a barátnőjével.

Meg akarod mutatni, hogy te mutatósabb vagy. Kapjál már a fejedhez. Akkor kellett volna harcolni, amikor szinte árultad magad, hiszen veled volt tele az oldal edzés előtt, edzés után. (...) Most akkor ne háborogj, hanem viseld a sorsodat" – véli egy rajongó. Persze akadtak olyanok is, akik védelmükbe vették a hírességet, sokan azt írták, mindenki csak irigykedik Katára, azért írtak ilyen rosszindulatú hozzászólásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.