Sarka Kata ismét kiírta a Facebook-oldalára, hogy nem nyilatkozik magánéletéről, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére ír róla a sajtó. A kommentelői nem hagyták szó nélkül a kiírását, amihez természetesen egy dögös képet is kitett magáról.

Sarka Kata már korábban leszögezte, hogy nem nyilatkozik többet a magánéletéről. Mindezt azok után írta ki a Facebook-oldalára, hogy házasságának megromlásáról több nyilvános posztot is közzétett, a többi között azt is a nagyérdemű orrára kötötte, hogy Hajdú Péter megcsalta őt. Miután több részletet is kiteregetett, elhatározta, többet nem mond a zátonyra futott házasságáról, de felháborodva tapasztalta, hogy ennek ellenére ír róla a sajtó. Újabb Facebook-posztban szögezte le, hogy gyermekei lelki egészsége kedvéért nem nyilatkozik többet a magánéletéről. Rajongói persze nem hagyták annyiban, páran alaposan beolvastak a celebnek. 

Sarka Kata rajongói kiakadtakForrás: Facebok

"Kedves Kata! Ha az lenne a legfontosabb, hogy édesanya vagy, nem ez a kép lenne a mostani írásod után! De mindig itt éltétek az életeteket, amikor jól ment, sosem tiltakoztál .. ugyebár. Akkor most kénytelen vagy viselni a következményeket.  Magad választottad" – írta az egyik kommentelő, de sokan voltak ezen a véleményen. "Kata, ha nem raknál fel magadról, az életpillanataidról annyi képet, a sajtónak sem lenne honnan csipegetnie! Ennyire egyszerű!!!!" – írta egy másik rajongó. "Szerintem, ha olyan okos nőnek tartod magad, mint amilyennek, akkor ezzel tisztában lehettél már akkor, amikor elkezdted kirakatba tenni a Facebook-oldaladra a férjed szennyesét, és hogy miért lett vége a kapcsolatotoknak, meg lehetne sorolni... Sajnos mindennek van egy napos és egy felhős oldala. Valószínűleg most a felhős oldal következik. És mint tudjuk, a celebéletet idén is te választottad mindennel együtt, ami vele jár. Az élet nem csak habos torta SENKINEK sem. Üdv a való életben! Még annyi, hogy ha valaki nagyon el akar zárkózni, az nem úgy tesz, ahogyan te,  azt egy kicsit másképp kellene csinálnod" – fejtette ki véleményét egy kommentelő, és van olyan is, aki szerint minden csinos fotója Hajdú Péter új barátnőjének szól. "Ja ez az utolsó, hogy nyilatkozol. Hányadik utolsó. Esz a fene, hogy Péternek barátnője van, különben nem tetettél volna fotót a cikk végére. Te most rivalizálsz a barátnőjével.  Meg akarod mutatni, hogy te mutatósabb vagy. Kapjál már a fejedhez. Akkor kellett volna harcolni, amikor szinte árultad magad, hiszen veled volt tele az oldal edzés előtt, edzés után. (...) Most akkor ne háborogj, hanem viseld a sorsodat" – véli egy rajongó. Persze akadtak olyanok is, akik védelmükbe vették a hírességet, sokan azt írták, mindenki csak irigykedik Katára, azért írtak ilyen rosszindulatú hozzászólásokat.