Élő adásban osztotta meg elméletét Hujber Feri, miszerint Jézus csak egy színész volt, és igazából nem halt meg. A hírességért ezek után sokan kezdtek el komolyan aggódni, de Hujber Feri leszögezte, nem őrült meg, csak megosztja a gondolatait.

Hujber Feriért sokan aggódnak most, úgy érzik, a színész segítségre szorul. A híresség ugyanis élő adásban fejtette ki véleményét Jézusról: szerinte ugyanis ő csak egy színész volt, a kora Stohl Andrása, és ő nem is halt meg: helyette egy 10 éves kisfiú vesztette el az életét véletlenül. Ezek után sok rajongója és kollégája érdeklődött Hujber Feri hogyléte felől, de a színész leszögezte, nem kell érte aggódni.

Hujber Feri nem őrült megForrás: Facebook/Mokka

"Ez egyszerű játék. A Facebookomon engem is bombáznak egészséges táplálkozással, mindenféle edzésmódszerrel, fotókkal. Én pedig a gondolataimat írom le, nem posztolok képet, csak a gyerekeimről. Ezért miért lennék őrült? Az is őrült, aki megírta a Da Vinci-kódot? Azt mondom, a világ ősnyelve a magyar. Én lennék őrült, miközben egy focimeccsen ezrek üvöltik, hogy egy vérből valók vagyunk? Én nem uszítok, nem válaszolok a kommentekre sem. Nem bántok senkit, és mindenki jól teszi, ha békén hagy. Jól érzem magam a bőrömben. És nem azért, mert megvilágosodtam. Nem lettem buddhista sem" – árulta el Feri a Borsnak. Hozzátette, hisz abban, hogy jobbá lehet tenni az embereket. "Hiszem azt, hogy jobbá lehet tenni az embereket. Az embereket, akik olyanok, mint a gyerekek. Régen dühöngtem miattuk, ma már nem. Pont azért, mert látom, hogy az a gyermeki dac, sértettség és büszkeség munkál bennük. Tíz éve figyelem a gyerekeimet. Tudom, hogy a gyerek nem rossz, nem gonosz. Ezért csodálatos film az Oscar-díjas Mindenki. A gyermekeimen keresztül megértettem a világot. Hiszem, hogy az emberek alapvetően jók. Ezt vállalom. Ha ezért meghülyültem, akkor vállalom" – mondta a színész.