Erdei Zsolt, Madár szeret énekelni- Videó!

Forrás: Tv2 -
Judy TV2 Madár A Nagy Duett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madár és Judy is szívesen vesznek részt A Nagy Duett című műsorban. Az ökölvívó elárulta: nagyon szeret énekelni.

Szem nem marad majd szárazon Judy és Madár párosának produkcióinál. A magánéletben is vicces sztárok a színpadon is mindent beleadnak majd, hogy szórakoztassák a közönséget, de természetesen nagyon komolyan veszik a feladatot is.

Judy és Madár is A Nagy Duettben szerepelnek Forrás: Tv2

Szívesen fog megőrülni Madár a színpadon, de

a bőrtangás outfitet még ő sem vállalná be.

Tolvai Reni nyerni akar- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170317-tolvai-reni-nyerni-akar-video.htmlTolvai Reni és párja, a mentalista Danny Blue hatalmas elánnal vágnak bele a TV2 sztáros vetélkedőjébe, A Nagy Duettbe. TV + SztárokCsipa szerint Mádai Viviennel nem lesz gondhttp://www.life.hu/sztarok/20170317-csipanak-a-tanccal-lesznek-gondjai-a-nagy-duettben.htmlCsipa és Mádai Vivien is A Nagy Duett című műsor sztárpárjainak táborát erősítik majd. A közös munka még csak most kezdődik, ám a Hooligans énekese nem fél a feladattól, alig várja, hogy belevágjanak. TV + SztárokOrigoZimány Linda is szerepel a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170316-zimany-linda-es-olah-gergo-egy-par-a-nagy-duettben.htmlKiderült, hogy a Nagy Duetten Oláh Gergő párja Zimány Linda lesz. Az ügyvédjelöltként dolgozó egykori modell izgatottan áll a feladat előtt és mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Lássuk, kik a többi párosok! TV + Sztárok--Oláh Gergő szórakozni akar A Nagy Duett alatthttp://www.life.hu/sztarok/20170317-olah-gergo-es-zimany-linda-egy-par-a-nagy-duettben.htmlOláh Gergő Zimány Lindát kapta párjául az április 2-án induló nagysikerű A Nagy Duett című műsorban. A Life.hu riportere az X-Faktor egykori győztesét faggatta a közös munkáról és a verseny alatti terveikről. TV + SztárokOrigoZimány Linda pert nyert Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170314-zimany-linda-berki-pererol-beszelt-video.htmlZimány Linda a szexi modell szerepét ügyvédbojtári feladatokra cserélte, és úgy tűnik, helytáll abban, amit csinál: határozott nőként képviseli ügyfeleit egy-egy per során. TV + Sztárok--Kiderült Zoltán Erika elmaradt koncertjének okahttp://www.life.hu/sztarok/20170314-zoltan-erika-koncertje-ezert-maradt-el.htmlZoltán Erika várva várt koncertje elmaradt. Erről az esemény előtti estén tájékoztatták a rajongókat. A sztár kikészült az idegességtől, a rajongók pedig válaszokra vártak. Kiderült, miért nem kerülhetett sor a rendezvényre... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.