Szerdán derül ki, hogy mi áll pontosan Klapka György végrendeletében, az egyik rokona szerint nagy meglepetést tartogat a végakarat, méghozzá azt, hogy az Aranyember nem volt olyan gazdag.

Még nem tudják a rokonok, hogy pontosan mit rejteget Klapka György végrendelete, de egyesek szerint lesznek meglepetések. Bombaként robbant a hír például, hogy állítólag György nem Klapka fia, így nem kap majd semmit, de Christian is csak akkor részesül bármiből, ha DNS-tesztnek vetné alá magát. Nem ez lesz azonban Répás Lajos, az Aranyember unokaöccse szerint az egyetlen újdonság, szerinte ki fog derülni, hogy Klapka György nem is volt olyan vagyonos. 

Lehet, hogy Klapka György nem is volt olyan gazdag?Fotó: Origo

"Úgy vélem, korántsem volt akkora vagyona, mint ahogy azt állította. Szeretett nagyzolni. A furcsa viszonyunk ellenére úgy gondolom, Gyuri egy rendkívüli ember volt. Nagyon nagylelkűen viselkedett, ha a családtagjairól volt szó. A végrendelet ismertetésekor viszont szerintem lesznek meglepetések,  mert a vártnál sokkal kisebb összeget kell majd szétosztani a gyerekek között"mondta a Ripostnak Répás Lajos.