Klapka György nem volt olyan gazdag - ezt állítja rokona, Répás Lajos

Fotó: Nagy Attila [origo] -
répás lajos Klapka György gazdagság végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdán derül ki, hogy mi áll pontosan Klapka György végrendeletében, az egyik rokona szerint nagy meglepetést tartogat a végakarat, méghozzá azt, hogy az Aranyember nem volt olyan gazdag.

Még nem tudják a rokonok, hogy pontosan mit rejteget Klapka György végrendelete, de egyesek szerint lesznek meglepetések. Bombaként robbant a hír például, hogy állítólag György nem Klapka fia, így nem kap majd semmit, de Christian is csak akkor részesül bármiből, ha DNS-tesztnek vetné alá magát. Nem ez lesz azonban Répás Lajos, az Aranyember unokaöccse szerint az egyetlen újdonság, szerinte ki fog derülni, hogy Klapka György nem is volt olyan vagyonos.

Lehet, hogy Klapka György nem is volt olyan gazdag? Fotó: Origo

"Úgy vélem, korántsem volt akkora vagyona, mint ahogy azt állította. Szeretett nagyzolni. A furcsa viszonyunk ellenére úgy gondolom, Gyuri egy rendkívüli ember volt. Nagyon nagylelkűen viselkedett, ha a családtagjairól volt szó.

A végrendelet ismertetésekor viszont szerintem lesznek meglepetések,

mert a vártnál sokkal kisebb összeget kell majd szétosztani a gyerekek között"mondta a Ripostnak Répás Lajos.

Hujber Feri mindenkiből hülyét csinálthttp://www.life.hu/sztarok/20170329-hujber-feri-beismerte-mindekibol-hulyet-csinalt.htmlHujber Feri néhány héttel ezelőtt meglepő kijelentéseket tett egy reggeli műsorban. Az egész ország napokig a sztár elmeállapotával volt elfoglalva. Mindenki azt találgatta, vajon a színész megbolondult vagy csak mindenkit hülyére akar venni... úgy tűnik, az utóbbi feltevés volt a helyes. TV + SztárokOrigoZimány Linda minden erejével A Nagy Duettre készülhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-zimany-linda-kulon-enekorat-vesz-a-siker-erdekeben.htmlZimány Linda mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legjobban teljesítsen az április 2-án induló A Nagy Duett című műsorban. TV + SztárokOrigoIstenes Bence nélkül folytatódik az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20170329-istenes-bence-nelkul-folytatodik-az-x-faktor.htmlIstenes Bence Németországban próbál szerencsét, bár továbbra is az RTL Klub alkalmazottja. Az X-Faktorban viszont valószínűleg nem fog feltűnni, de kérdés, hogy vajon ki vezeti majd, ha nem Bence.TV + SztárokOrigoTeljesen eltorzult David Beckham arcahttp://www.life.hu/sztarok/20170329-david-beckham-arca-teljesen-eltorzult.htmlSokkoló fotót posztolt David Beckham. Többször is meg kellett néznünk, szinte hihetetlen, hogy a világklasszis focista van a képen... TV + Sztárok--Adele bejelentette: Nem turnézik többéhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-adele-talan-soha-tobbe-nem-turnezik.htmlAdele megdöbbentő bejelentést tett: előfordulhat, hogy soha többé nem turnézik, de azt is bevallotta, miért döntött így. TV + Sztárok--Szabó Győző nagyon izgult A Konyhafőnök VIP-benhttp://www.life.hu/sztarok/20170328-szabo-gyozo-nagyon-izgult-a-konyhafonok-vip-ben.htmlSzabó Győző megmutatja főzőtudását A Konyhafőnök VIP-ben, de a versenyhelyzet nem az erőssége. Nagyon bestresszelt a színész. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.