Csúnya szakításon van túl Vámos Erika, nem is akart új kapcsolatot. Mégis beszélgetni kezdett egy idősebb férfival, de csak azért, mert vele próbálta feledtetni egykori barátját, de végül szerelmes lett.

Vámos Erika szerelmi élete nem volt napfényes, a műsorvezető ugyanis csúnya szakításon esett át nem is olyan régen. 9 évvel fiatalabb szerelmével, Mátéval ért véget a kapcsolatuk, a vita odáig fajult, hogy Erika kénytelen volt letiltatni Facebookról egykori szerelmét, és még a lakásából is elköltözött, hogy ne találkozzanak. Nem is akart új kapcsolatba bonyolódni Erika, mégis megismerkedett egy idősebb férfival, de csak azért, hogy elfelejtse Mátét. A búfelejtő azonban meghódította Erika szívét.

Vámos Erika újra szerelmesForrás:Facebook/Vámos Erika

Mátéval váltottunk pár levelet az elmúlt időszakban, de nem találkoztunk. Elmondtam neki, hogy már van valaki az életemben, ő pedig annyit mondott, hogy legyek boldog. Kulturáltan, szépen váltunk el. Kétszer láttuk egymást az utcán, de nem álltunk meg beszélgetni. Valójában próbálom elkerülni a személyes találkozást" - mondta Erika, aki elárulta, új szerelmét Facebookról ismeri, egy vegán csoportból. Előbb ismertem őt, mint Mátét, egy éve kezdtünk levelezni, ám akkor elutasítottam a közeledését. Valójában pedig akkor is úriember volt, hiszen egy posztom alatt többen támadni kezdtek a kommentelők, ő pedig megvédett. Nem adta fel, havonta jelentkezett, majd amikor megtudta, hogy szingli vagyok, írt, hogy találkozzunk. Először azért mentem bele, mert el akartam felejteni Mátét, nem akartam a sebeimet nyalogatni. Úgy voltam vele, hogy dafke is randizni megyek. Aztán ahogy egyre többet beszélgettünk, kiderült, hogy őt kerestem eddig! Minden tökéletes, remélem, hogy minden a legjobban alakul. Kilenc évvel idősebb, elvált, gyermekes apuka. Vállalkozó, így ő osztja be az idejét, ami kényelmes, ám gyakran nem tudunk találkozni, mivel szülői teendőit is el kell látnia" - árulta el a Blikknek Vámos Erika.