Vámos Erika elköltözött otthonából: volt párja miatt hagyta el lakását

Forrás:Facebook/Vámos Erika -
Vámos Erika költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika komoly válságon ment keresztül: 9 évvel fiatalabb szerelmével meglehetősen elmérgesedett a kapcsolatuk. El is kellett költöznie a TV2 műsorvezetőjének az otthonából a volt párja miatt.

Vámos Erika boldog párkapcsolatban élt 9 évvel fiatalabb szerelmével, ám nem is olyan rég megromlott a viszonyuk. A TV2 sztárja kénytelen volt nyilatkozni is a szakításról, aminek a vége az lett, hogy a közösségi oldalakon is letiltotta egykori szerelmét Vámos Erika. Itt azonban még nem ért véget a műsorvezető kálváriája, otthonából is el kellett költöznie egykori szerelme miatt.

Vámos Erika Forrás:Facebook/Vámos Erika

„Egy utcányira lakik tőlem, ezért elmenekültem Nagykovácsiból. Most egy harminc négyzetméteres garzonlakást bérelek Újlipótvárosban. Új élményekre van szükségem, egy kis időre, hogy eltereljem a gondolataimat Mátéról.

Fájna, ha mindennap látnom kellene őt. Nagyon szerettem, és még mindig rettenetesen hiányzik!

Megbolondulok, ha folyton olyan helyeken kéne járkálnom, amik mindezt eszembe juttatják. Nem tudom, hogy mi lesz velünk, de megőrjít, hogy folyton a kettőnk kapcsolatán rágódom"mondta Erika a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.