Brutális összegű adótartozással felszámolták Kasza Tibi volt cégét

Forrás: redlemon -
adótartozás cég felszámolás Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felszámolás miatt megszűnt Kasza Tibi és Kasza Gábor cége, a Két Utazó Kft., amelyet 2003-ban alapítottak a testvérek, majd öt év után kiszálltak belőle.

2011-ben indított az adóhatóság végrehajtást a kft. ellen, majd 2013-ban megindították a felszámolási eljárást. Ez most zárult le. A Két Utazó Kft. több mint 100 milliós adótartozással szűnt meg létezni – írja a Napi.hu.

A lap megkereste Kasza Tibit, aki tegnap élő adásban kérte meg barátnője, Manker kezét. Az énekes meglepődött azon, hogy milyen sorsra jutott egykori cége, mert amikor 2008-ban kiszálltak a vállalkozásból, a kft.-nek nem volt adótartozása.

Kasza Tibi megmagyarázta, hogy miért élő adásban kérte meg barátnője, Manker kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-kasza-tibi-elmondta-hogy-miert-elo-adasban-kerte-meg-baratnoje-manker-kezet.htmlA Nagy Duett tegnapi adásának legnagyobb pllanat minden bizonyal az volt, amikor Kasza Tibi a tévénézők szeme láttára kérte meg barátnője, Manker kezét. Tibi azóta már bejelentkezett a Facebookon, és elmondta, hogy miért választotta a lánykérésnek ezt a módját.TV + SztárokOrigoA Nagy Duett! - Élő adásban kérte meg barátnője kezét Kasza Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170416-elo-adasban-kerte-meg-baratnoje-kezet-kasza-tibi.htmlKasza Tibi és kedvese évek óta hatalmas szerelemben élnek. A Nagy Duett zsűritagja az élő adást választotta ahhoz, hogy megkérje Manker kezét. TV + SztárokA Nagy Duett: Kasza Tibi hipochondiájáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170416-kasza-tibi-hipochondiajarol-vallott-a-nagy-duettben.htmlA Beatles Can't Buy Me Love című slágerét adta elő Sági Szilárd és Völgyesi Gabi a vasárnapi A Nagy Duettben. Bár Szilárdon látszott a félelem a magasság miatt, produkciójuk értékéből ez nem vont le semmit, 26 pontot kaptak.TV + Sztárok--A Facebookon feszült egymásnak Hajdú Péter és Kasza Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170408-vege-lehet-hajdu-peter-es-kasza-tibi-baratsaganak.htmlPénteken élő videóban beszélt arról Hajdú Péter, hogy nem csalta meg semmiféle szexi barnával Sarka Katát. Állítja, az egyik bulvárlap akarja lejáratni, amit plénum előtt szét is tépett. Szombaton reggel Kasza Tibi is megszólalt az ügyben, "Lefagytunk, amikor meghallottuk Hajdú félrelépését" - nyilatkozta a celeb. A Frizbi műsorvezetője ismét a Facebookon kommentált. TV + Sztárok--Kasza Tibi megszólalt Sarka Kata és Kulcsár Edina ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20170408-kasza-tibi-is-megszolalt-sakra-kata-es-kulcsar-edina-ugyeben.htmlMint ismeretes, napok óta egyetlen nő tartja lázban a hazai celebvilágot, méghozzá az a hölgy, aki állítólag Sarka Kata és Hajdú Péter házasságát, illetve Kulcsár Edina korábbi eljegyzését is tönkretette. TV + Sztárok--Kasza Tibi álmában simogatja magát: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170403-kasza-tibi-almaban-beszel-es-simogatja-magat.htmlHihetetlen intim információk láttak napvilágot Kasza Tibiről. A sztár erre nem volt felkészülve. TV + Sztárok--






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.