Bizonyos hírek szerint Kylie Minouge és a brit királynő másodszülött fia összeszűrték a levet. A legérdekesebb a hírben az, hogy egyelőre a Buckingham-palota sem cáfolta az állítást. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Kílie Minogue magánélete komoly válságba került, miután faképnél hagyta a hűtlen vőlegényét. Nemrég még Kylie közelgő esküvőjéről szóltak a hírek, később azonban kiderült, hogy a vőlegénye, Joshua Sasse túlságosan közeli viszonyba került egy 34 éves spanyol színésznővel, Marta Milannal.

Rengetegen fejezték ki az együttérzésüket az énekesnő szerelmi válságával kapcsolatban, és abban reménykedtek, hogy hamar túl teszi magát a traumán. A friss hírek szerint azonban véget ért a gyász ideje, ugyanis állítólag a 48 éves sztár András yorki herceggel randizik. 

A forrás szerint II.Erzsébetnek sincs ellenvetése a románccal kapcsolatban, ugyanis Minogue köztudottan jó kapcsolatot ápol ápol a királyi család tagjaival.

A királynőnek nincs rossz véleménye az esetleges kapcsolatrólForrás: NORTHFOTO/2016 Getty Images/Chris Jackson

Egy közösen eltöltött hétvégéről is tudunk, ami közvetlen azután történt, hogy kitüntetésben részesítették a szexi sztárt a Windsor-kastélyban, ahol Kylie még további 2 napot töltött el a család társaságában - írta meg a NewIdea.

Kylie baráti kapcsolatban van a királyi család tagjaivalForrás: NORTHFOTO/PA Wire/PA Images/Martin Keene