A magyar énekesnő nagyon fiatalon találta meg élete első szerelmét, ezért nem meglepő, hogy a szüzességét is fiatalon vesztette el. Így emlékszik vissza Szűcs Judith!

A 63 éves híresség nemrég a változókorról nyilatkozott őszintén, elmondása szerint hatalmas traumaként élte meg. Most pedig kendőzetlenül mesélt élete első szerelméről, illetve a szüzessége elvesztéséről is. 

Szűcs Judit az első szerelméről meséltForrás: FEM3

"13 évesen kezdtem komolya járni egy fiúval. Óriási szerelem volt a miénk! Két és fél évvel később neki adtam a szüzességem, mégis megcsalt" vallotta be Judith, aki sokáig nem tudta feldolgozni ezt a sérülést, de végül édesanyja segítségével túllépett az eseményeken. 

Az is kiderült a beszélgetésből, hogy most boldog párkapcsolatban él a vőlegényével, de az esküvővel még várnak. 

"Esküvőre egyelőre nincs időnk. Bár akkor se dől össze a világ, ha örökre menyasszony leszek!" - írta meg a hot! Magazin.

Szexi dekoltázst villantott Szűcs Judith: Fotó!
Szűcs Judithról nem sűrűn látni bikinis fotókat, ezért nem csoda, hogy többen is felkapták a fejüket a képek láttán. A 63 éves énekesnő sok évet letagadhatna, ugyanis fantasztikus formában van. Fotók!
Így vesztették el szüzességüket a legnagyobb sztárok!
A szüzesség elvesztése a sztárok életében is egy olyan momentum, amit soha nem fognak elfelejteni, többen meg is osztották az első élményüket. A legnagyobb hírességek közül sokan egy másik sztárral feküdtek le életükben először. Beyoncé sem akárkivel volt együtt első alkalommal, de Selena Gomez és Joe Jonas is egy másik celebnek adták a szüzességüket. Olvasd el erről a life.hu cikkét!