Veres Mónika keményen edz - Fotó!

Nika Veres Mónika énekesnő edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veres Mónika, azaz Nika teljes erőbedobással állt neki a testedzésnek, és úgy tűnik, nagyon jól érzi magát: közösségi oldalán mutatott fotót a rajongóinak. 

Nika életében csupa örömhír történt az utóbbi időben: nemrég kiderült, hogy szerelme eljegyezte, ez pedig minden nő életében csodálatos esemény. Kicsivel később az énekesnő arról posztolt, ahogy menyasszonyi ruhát próbál, és meg kell hagyni: pompásan festett benne.

Most pedig arról láthattunk posztot, ahogy Nika a nyári szezonra készül: már két hónapja keményen edz, és elmondása szerint sokkal jobb a közérzete is, amióta rendszeresen mozog. Az örömhírt egy fotóval együtt tette közzé az Instagram-oldalán, aminek a követői is nagyon örültek.

Intim fotót posztolt Nika: Ilyet még sosem mutatott!

Csodaszép fotót tett közzé Instagram-oldalán Veres Mónika, Nika. A félmeztelen képpel pillanatok alatt felhívta magára mindenki figyelmét és tekintetét. Olvass tovább itt...

Sarka Kata érezte, hogy nem szabad elutazniukhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-az-erdoben-talaltak-meg-a-no-holttestet.htmlSarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be. TV + Sztárok--Beyoncé titokban megszült? Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170510-bizonyos-hirek-szerint-beyonce-titokban-megszult.htmlEgy világ várja lélegzet-visszafojtva Beyoncé szülését, de lehet hogy már le is csúsztunk róla? TV + SztárokOrigoEgyre nagyobb Fresh Viki terhespocakja: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170510-fresh-viki-terhes-pocakja-egyre-nagyobb.htmlA szexi énekesnő a közösségi oldalán mutatta meg a követőinek, hogy milyen szépen kerekedik a hasa. TV + SztárokOrigoDiana hercegnő kínosnak érezte John Travoltáthttp://www.life.hu/sztarok/20170510-kiderult-mit-muvelt-john-travolta-diana-hercegnovel.htmlNem várt titok derült ki Diana hercegnő és John Travolta kapcsolatáról. TV + Sztárok--Exek az édenben Zsuzsi váratlanul rosszul lett: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170510-rosszul-lett-forgatas-kozben-exek-az-edenben-zsuzsi.htmlNem várt fordulat következett be az Exek az édenben legutóbbi forgatásán: Zsuzsi hirtelen rosszul lett. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát imádják a közösségi oldalakon is http://www.life.hu/sztarok/20170510-ezzel-a-fotoval-kapta-a-legtobb-lajkjat-hosszu-katinka.htmlExkluzív interjú került napvilágra Hosszú Katinkával. Többek között azt is elárulta, hogy mely fotójával szerezte a legtöbb lájkot a közösségi oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.