Cicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték. Az egykori pornós a közösségi oldalán reagált a rajongók üzenetire.

„Elképesztő ez az igazságtalan ítélet, még jó, hogy fellebbezhetünk. Ludwig fiam azt kérdezte, hogy anya, ugye ez csak egy rossz vicc" - írta Staller Ilona a rajongóinak.

Cicciolina rajongói teljesen kiakadtakForrás: NORTHFOTO/Aristidis Vafeiadakis/Aristidis Vafeiadakis


Staller Ilona fia nem érti, hogyan ítélhették el az anyját, amikor az 2011-ben egy kutyatámadás miatt adta be kártárítési igényét. Cicciolina három hónapra munkaképtelenné vált a támadás következtében, de kiderült, hogy az az orvos nem tagja a kamarának, amelyik kiadta az erről szóló igazolásokat. Ez pedig biztosítási csalásnak minősül. A biztosító perelt és nyert is, Staller Ilonát első fokon egy év börtönre ítélték.

Ilona és harmadik férje, a negyven éves sztárügyvéd, Luca di Carlo fellebeznek az ítélet ellen, ami az asszony rajongóit is teljesen kiakasztotta. Rengetegen írtak Husikának a közösségi oldalán. Volt olyan követő, aki szerint Olaszország egy banánköztársaság, más szerint Cicciolina egy ikon, aki nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele, és az eljárás egyáltalán nem fair.