Mészáros Árpád Zsolt kellemetlen helyzetbe került: először a kínos baki miatt, aztán pedig az ezzel járó felelősség miatt is. 

Ahogy azt már megírtuk, Mészáros Árpád Zsolt, azaz MÁZS, kellemetlen helyzetbe sodorta magát: elaludt, ezért a váltójának kellett beugrani Mészáros Árpád Zsolt helyett a szombat esti Nők az idegösszeomlás szélén című darabban.

A színészt nem érték el a kollégái, már a budai Átrium Színházban kellett volna lennie, ám egy öltözőben szunyókált az Operettszínházban.

Mészáros Árpád Zsolt bevallotta a bakizás okátForrás: RTLKLUB

Természetesen, MÁZS is tudja, hogy ilyen bakit egy színész nem követhet el, hiszen ha a kollégája nem siet a segítségére, akkor komolyabb baj is lehetett volna az esetből. Ettől függetlenül, a sztárapuka vállalja a felelősséget a hibájáért, és azt is elárulta, miért történhetett ez meg: 

"Jót aludtam! Itt, az Operettszínházban olyan jó a levegő, hogy elnyomja az embert az álom. Komolyra fordítva a szót, idén ez a negyedik bemutatóm csak ebben a színházban. Nagy volt a hajtás, komoly nyomás van rajtunk. Fáradt voltam, a próba után lefeküdtem a karmesteri öltözőben, mert ott nem volt senki. Abból lett a baj, hogy a karmester nem jött fel az öltözőbe, mert akkor felébresztett volna" - írta meg a Blikk.

Mészáros Árpád Zsolt fia bevallotta közös titkukat
Mészáros Árpád Zsolt laza apukának tartja magát, de azért erre a beszólásra még ő sem számított a kisfiától. Három fia közül Mersében látja leginkább önmagát, aki egy televíziós műsorban majdnem szégyent is hozott az apja nyakára.